Autor:

Indické rizoto

Střední
Ingredience
Rýže 1 hrnek
Rozinky 100 g
Arašídy
(Klidně solených pražených)
100 g
Med 3 lžíce
Olej  
Kari  
Sůl  
Cukr  
Skořice  
Sojová omáčka  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké, Z rýže

Hrnek rýže zalejeme dvěma hrnky vody, zakápneme olejem, přidáme kari a sůl. Jakmile se voda začne vařit, osladíme to celé medem podle chuti, přisypeme arašídy a rozinky. Za zhruba 20 minut je tato studentská mňamka hotová.

Servírujeme ji zasypanou troškou cukru a skořice, případně zakápnutou sojovou omáčkou či méně dostupným Ketjapem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Červené kuřecí kari Thajské kari krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Indické rizoto

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web