Autor:

Indické rizoto

Střední
Ingredience
Rýže 1 hrnek
Rozinky 100 g
Arašídy
(Klidně solených pražených)
100 g
Med 3 lžíce
Olej  
Kari  
Sůl  
Cukr  
Skořice  
Sojová omáčka  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké, Z rýže

Hrnek rýže zalejeme dvěma hrnky vody, zakápneme olejem, přidáme kari a sůl. Jakmile se voda začne vařit, osladíme to celé medem podle chuti, přisypeme arašídy a rozinky. Za zhruba 20 minut je tato studentská mňamka hotová.

Servírujeme ji zasypanou troškou cukru a skořice, případně zakápnutou sojovou omáčkou či méně dostupným Ketjapem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Obalované sýrové kuličky se salátem Originální a rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Indické rizoto

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web