Autor:

Saag Aloo - indické brambory se špenátem

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 1
Ingredience
Špenát 500 g
Brambory
středně velké
2 ks
Rajčata
středně velká
2 ks
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Zázvorová pasta 1 lžička
Římský kmín 1 lžička
Koriandr
drcený
1 lžička
Chilli papričky 1 špetka
Kurkuma 1 špetka
Olej  
Sůl  
Saag Aloo - indické brambory se špenátem

Postup přípravy:

Postup:

Nasekáme nadrobno špenát, cibuli a rajčata. Oloupeme brambory.
Zázvorovou pastu smícháme s nadrceným česnekem.
Cibulku osmažíme dohněda na oleji, přidáme kumín, koriandr, chilli a kurkumu.
Po minutě přidáme připravenou pastu z česneku a zázvoru a smažíme dvě minuty.
Potom přidáme nasekané rajčata a brambory.
Po 4 minutách snížíme teplotu, přidáme nasekaná špenát a pár lžic vody a dusíme asi 20 minut. Na závěr osolíme.

Tento pokrm se obvykle podává s rýží, nejlépe basmati nebo indickým chlebem chapati.

Recept indické restaurace Masala.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ciabatta Tip na víkend: Upečte si italské pečivo Články z

Komentáře k receptu: Saag Aloo - indické brambory se špenátem

Komentáře

  1. test   22.07.2011 | 11:46 | reagovat |

    použity mladé brambory včetně slupky, český chleba :-P a zázvor mletý. výborné, solit netřeba. 5 hvězdiček.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web