Autor:

Hrášková polévka

Střední
Ingredience
Brambory  
Máslo  
Mouka  
Muškátový oříšek  
Sůl  
Vejce  
Mražený hrášek
(jiný NE!)
 
Masox  
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do vody dáme vařit mražený hrášek a na kostičky nakrájené brambory. Zároveň přidám bujón (karpatský), když je hrášek uvařený, zahustím máslovou jíškou, přidám muškátový oříšek, ev. přisolím. Nakonec tam rozkvedlám 2-3 vejce a úplně nakonec petrželka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Reklama
Chilli con carne na pivě Pěkně ostrá mexická kuchyně. Recepty, které stojí za to vyzkoušet Články z

Komentáře k receptu: Hrášková polévka

Komentáře

  1. cihla   05.02.2016 | 13:07 | reagovat |

    celkem dobrý jen to vejce mi v ní nějak nejede

  2. Kamila   01.07.2014 | 9:22 | reagovat |

    výborná

  3. Vera Dedkova   07.08.2010 | 13:40 | reagovat |

    I bez bujónu výborná

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web