Autor:

Hrášková polévka

Střední
Ingredience
Brambory  
Máslo  
Mouka  
Muškátový oříšek  
Sůl  
Vejce  
Mražený hrášek
(jiný NE!)
 
Masox  
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do vody dáme vařit mražený hrášek a na kostičky nakrájené brambory. Zároveň přidám bujón (karpatský), když je hrášek uvařený, zahustím máslovou jíškou, přidám muškátový oříšek, ev. přisolím. Nakonec tam rozkvedlám 2-3 vejce a úplně nakonec petrželka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Reklama
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Hrášková polévka

Komentáře

  1. cihla   05.02.2016 | 13:07 | reagovat |

    celkem dobrý jen to vejce mi v ní nějak nejede

  2. Kamila   01.07.2014 | 9:22 | reagovat |

    výborná

  3. Vera Dedkova   07.08.2010 | 13:40 | reagovat |

    I bez bujónu výborná

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web