Autor:

Hrášková polévka

Střední
Ingredience
Brambory  
Máslo  
Mouka  
Muškátový oříšek  
Sůl  
Vejce  
Mražený hrášek
(jiný NE!)
 
Masox  
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do vody dáme vařit mražený hrášek a na kostičky nakrájené brambory. Zároveň přidám bujón (karpatský), když je hrášek uvařený, zahustím máslovou jíškou, přidám muškátový oříšek, ev. přisolím. Nakonec tam rozkvedlám 2-3 vejce a úplně nakonec petrželka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Reklama
Mřížkový škvarkový koláč s marmeládou Škvarky, pastinák, uzené a brambory. Tipy na 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Hrášková polévka

Komentáře

  1. cihla   05.02.2016 | 13:07 | reagovat |

    celkem dobrý jen to vejce mi v ní nějak nejede

  2. Kamila   01.07.2014 | 9:22 | reagovat |

    výborná

  3. Vera Dedkova   07.08.2010 | 13:40 | reagovat |

    I bez bujónu výborná

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web