Autor:

Rigatoni s chřestem

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Mladý zelený chřest 250 g
Listový špenát
(čerstvé)
150 g
Zázvor
(malý kousek)
 
Jarní cibulka 1/2 svazek
Těstoviny
(rigatoni)
150 g
Olivový olej 1 lžíce
Zeleninový vývar 100 ml
Ovčí sýr
(brynza, pecorino)
50 g
Sůl  
Pepř mletý  
Rigatoni s chřestem

Postup přípravy:

Omytý a očištěný chřest nakrájejte šikmo na kousky. Důkladně propláchnutý špenát osušte a rozdělte na lístky, větší natrhejte. Oloupaný zázvor nastrouhejte. omyté cibulky nakrájejte na kolečka. Těstoviny vařte v dostatečném množství vroucí osolené vody asi 12 minut tak, aby zůstaly pevné na skus. Ve velké pánvi rozehřejte olej na střední teplotu a za stálého promíchávání na něm osmažte chřest, zázvor a cibulky, asi 5 minut. Vsypte špenát a ještě 5 minut poduste. Vmíchejte vývar a sýr a vzniklou omáčku podávejte k těstovinám.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Červená řepa s křenem a jablky Zavařovat můžete i v zimě! Články z

Komentáře k receptu: Rigatoni s chřestem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web