Hovězí na černém pivu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
80 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hovězí kližka nebo přední hovězí
    • 250
      g cibule
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • feferonka
    • 300
      g kečup - jemný
    • 1
      lahev pivo - černé
    • 1
      lžíce mletá paprika
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kostky, osmahneme na oleji, přidáme cibuli a česnek. Znovu osmahneme, zalijeme 1/4 l piva, přidáme 1/2 láhve kečupu, feferonky, mletou papriku, sojovou omáčku, pepř a osolíme podle chuti. Dusíme do změknutí masa. Poté vyjmeme feferonky, přidáme zbytek kečupu a podle hustoty omáčky ještě pivo. Podáváme s chlebem, knedlíkem, zapíjíme pivem.
Zařazení: Maso Hovězí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.