Autor:

Hovězí na černém pivu

80 minut PT0H80M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Hovězí kližka
nebo přední hovězí
500 g
Cibule 250 g
Rostlinný olej 3 lžíce
Feferonka  
Kečup - jemný 300 g
Pivo - černé 1 lahev
Mletá paprika 1 lžíce
Sojová omáčka 1 lžíce
Česnek 2 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso nakrájíme na kostky, osmahneme na oleji, přidáme cibuli a česnek. Znovu osmahneme, zalijeme 1/4 l piva, přidáme 1/2 láhve kečupu, feferonky, mletou papriku, sojovou omáčku, pepř a osolíme podle chuti. Dusíme do změknutí masa. Poté vyjmeme feferonky, přidáme zbytek kečupu a podle hustoty omáčky ještě pivo. Podáváme s chlebem, knedlíkem, zapíjíme pivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Hovězí kebaby s dipem z červené řepy Babí léto na grilu nebo v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Hovězí na černém pivu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web