Autor:

Grilovaná kořenová zelenina

Snadné
Ingredience
Mrkev  
Petržel  
Celer  
Olivový olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Tymián  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Zeleninu očistíme, nakrájíme podélně a naskládáme v jedné vrstvě na pečící papír, který jsme slabě potřeli olivovým olejem. Pak na plechu osolit, opepřit, posypat nasekaným tymiánem a ještě trochu pokapat olejem. Dáme do trouby grilovat na nejvyšší teplotu a alespoň jednou otočíme. Je hotová, jakmile začne mít krásně nahnědlou barvu - asi po 30-ti minutách. Zelenina má výbornou chuť a i krásně na talíři vypadá.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Snídaně do postele aneb Překvapení pro rodiče Články z

Komentáře k receptu: Grilovaná kořenová zelenina

Komentáře

  1. sumo hodnej   18.10.2014 | 9:09 | reagovat |

    copak jsem králík ? :-P

  2. Markéta Valentíková   19.08.2007 | 14:05 | reagovat |

    Mňamka!!! Dala jsem tam cuketu pokrájenou na hranolky, mrkev, petržel a papriky a dopadlo to skvěle. Doporučuji nejen vegetariánům.

  3. Anonym   07.11.2005 | 23:34 | reagovat |

    Takhle pripravenou zeleninu znam, je to dobrota :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web