Guláš z divočáka/kančí guláš

moje hodnocení:

4,4

hodnotilo: 8
30 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g kančí maso
    • 2
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • olej
    • máslo
    • 2
      dl pivo
    • 3
      dl hovězí vývar
    • 4
      ks jalovec
    • 2
      ks bobkový list
    • 3
      ks nové koření
    • mletá paprika
    • provensálské koření
    • sůl
    • pepř mletý
    • kmín
    • 1
      lžíce rajský protlak
    • 1
      lžička hořčice plnotučná
    • tmavá jíška

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V tlakáči si rozehřejeme olej s kouskem másla a nakrájíme cibuli na plátky a osmahneme, česnek taky na plátky a přihodíme do hrnce. Až bude cibulka dohněda, přidáme nakrájené maso na kostky a přidáme všechno koření a bylinky.
2
Až se maso zatáhne a rozvoní, přihodíme protlak a hořčici. Pořádně promícháme a necháme malinko prosmažit. Přilijeme pivo a chvilku povaříme a trošku zredukujeme. Poté zalijeme vývarem a vaříme 25-30 minut v tlakáči (v hrnci cca 1,5 hodiny). Záleží na velikosti kousků masa. Ve finále zahustíme jíškou.
3
Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem nebo chlebíkem. Dobrou chuť. :)
Zařazení: Maso Ostatní Zvěřina
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • pompo
    pompo |

    29. 4. 2017 12:24

    není tam málo vody?

  • anrew
    anrew |

    1. 4. 2017 13:00

    jakekoliv,neplytval bych plzni,nejake obyc 10 ° =-O

  • Zdenka A.
    Zdenka A. |

    26. 2. 2017 13:51

    Výborný guláš. Nemá chybu!!! ;-)

  • Eli
    Eli |

    14. 1. 2017 10:49

    výborný recept!!! úžasné! mnam! <3

  • Naďa
    Naďa |

    8. 1. 2017 17:18

    jiný recept na kančí guláš nepoužívám...opravdu chválím,mňamka O:-) ....právě ho jdu opět udělat, sice to dnes zkusím ze srnčího,tak snad to bude stejně úžasné...děkuji :-)

  • Nikola
    Nikola |

    8. 1. 2017 12:06

    Prosím vás, jaké pivo mám na ten guláš použít?

  • anevanu
    anevanu |

    11. 8. 2016 16:21

    Pokud sháníte jakoukoliv zvěřinu doporučuji internetový obchod Šumavská zvěřina.Zvěřina vám přijde perfektně zabalená v polystyrenovém chladicím boxu dokonale uzavřená nahoře i dole plát ledu i s teploměrem.Maso je odblaněné připravené na úžasné vaření.Já si objednala celkem za dva tisíce a nelituji teď jen hledám skvělý receptíky

  • Pavel Kadeřávek
    Pavel Kadeřávek |

    2. 8. 2016 23:29

    Recept nelze vytisknout !!! :-( :-(

  • Valerie
    Valerie |

    3. 1. 2016 18:48

    Výborný recept, na vaření v hrnci stačila hodina místo hodiny a půl, byl vynikající :-)

  • Petr
    Petr |

    17. 10. 2015 10:03

    jedním slovem tlakáč

  • Fiktik
    Fiktik |

    27. 9. 2015 13:28

    Vynikající záležitost. Moc děkuji za recept!

  • Fiktik
    Fiktik |

    27. 9. 2015 13:28

    Vynikající záležitost. Moc děkuji za recept!

  • káč
    káč |

    2. 9. 2015 12:14

    Bomba gulášek.. :) Vařím ho v normálním hrnci, takže ho dělám dlouho, ale stojí to za to ;) Přidávám k masíčku, celkově vždy ke zvěřině přidávám anglickou slaninu, je to chutnější, zjemní to tu chuť tej zvěřiny. ;) :-P

  • Karel
    Karel |

    11. 4. 2015 13:47

    říká se tlakový hrnec

  • Good Venison s.r.o.
    Good Venison s.r.o. |

    4. 7. 2014 13:16

    Nově otevřený internetový obchod se zvěřinovým masem nabízí akční ceny masa včetně dopravy po celé Praze. Good Venison s.r.o. eshop.goodvenison.cz

  • ket
    ket |

    2. 3. 2014 10:11

    Báječný recept, gulášek byl v mžiku pryč :-* .Děkuji za recept ,uložím si ho ;-)