Autor:

Guláš z divočáka/kančí guláš

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kančí maso 500 g
Cibule 2 ks
Česnek 4 stroužek
Olej  
Máslo  
Pivo 2 dl
Hovězí vývar 3 dl
Jalovec 4 ks
Bobkový list 2 ks
Nové koření 3 ks
Mletá paprika  
Provensálské koření  
Sůl  
Pepř mletý  
Kmín  
Rajský protlak 1 lžíce
Hořčice plnotučná 1 lžička
Tmavá jíška  
Guláš z divočáka/kančí guláš

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Ostatní, Zvěřina

V tlakáči si rozehřejeme olej s kouskem másla a nakrájíme cibuli na plátky a osmahneme, česnek taky na plátky a přihodíme do hrnce. Až bude cibulka dohněda, přidáme nakrájené maso na kostky a přidáme všechno koření a bylinky.
Až se maso zatáhne a rozvoní, přihodíme protlak a hořčici. Pořádně promícháme a necháme malinko prosmažit. Přilijeme pivo a chvilku povaříme a trošku zredukujeme. Poté zalijeme vývarem a vaříme 25-30 minut v tlakáči (v hrnci cca 1,5 hodiny). Záleží na velikosti kousků masa. Ve finále zahustíme jíškou.

Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem nebo chlebíkem. Dobrou chuť. :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 8 x
2+
4.37 8 5 1
Crumble s jablky, mrkví a morkovou drobenkou Recepty z masa a kostí Články z

Komentáře k receptu: Guláš z divočáka/kančí guláš

Komentáře

  1. Zdenka A.   26.02.2017 | 13:51 | reagovat |

    Výborný guláš. Nemá chybu!!! ;-)

  2. Eli   14.01.2017 | 10:49 | reagovat |

    výborný recept!!! úžasné! mnam! <3

  3. Naďa   08.01.2017 | 17:18 | reagovat |

    jiný recept na kančí guláš nepoužívám...opravdu chválím,mňamka O:-) ....právě ho jdu opět udělat, sice to dnes zkusím ze srnčího,tak snad to bude stejně úžasné...děkuji :-)

  4. Nikola   08.01.2017 | 12:06 | reagovat |

    Prosím vás, jaké pivo mám na ten guláš použít?

    1. anrew   01.04.2017 | 13:00 | reagovat |

      jakekoliv,neplytval bych plzni,nejake obyc 10 °
      =-O

  5. Valerie   03.01.2016 | 18:48 | reagovat |

    Výborný recept, na vaření v hrnci stačila hodina místo hodiny a půl, byl vynikající :-)

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web