Autor:

Guláš z hovězího (vepřového) srdce

Snadné
Ingredience
Srdce
vepřové nebo hovězí
400 g
Cibule 2 ks
Uzený špek
- drobně pokrájený
50 g
Olej 1 lžíce
Paprika - sladká
(můžeme půl na půl s pálivou)
1 lžíce
Vepřový vývar
nebo bujon
 
Sůl  
Pepř mletý  
Nové koření
kuličky
3 ks
Bobkový list 1 ks
Slovenská paprika 1 ks
Česnek 2 stroužek
Rajský protlak 1 lžička
Chilli pasta
dle chuti( není nutná)
 
Hladká mouka
na zahuštění
 
Guláš z hovězího (vepřového) srdce

Postup přípravy:

Na oleji a špeku osmažíme pokrájené cibule dozlatova. Orestujeme i očištěné srdce, pokrájené na nudličky (kostičky). Pak krátce zarestujeme protlak s česnekem a paprikou, zalijeme vývarem, přidáme nové koření a bobkový list a dáme vařit doměkka. Vaříme nejlépe v tlakovém hrnci, protože srdce se vaří delší dobu. Před koncem vaření přidáme pokrájenou papriku. Mouku si rozmícháme v malém množství vody a omáčku zahustíme, povaříme, dochutíme dle potřeby solí, pepřem, chilli.

Podáváme s chlebem, knedlíkem, těstovinami nebo rýží. Na talíři dozdobíme cibulí nebo česnekem pokrájeným na plátky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1
Horká čokoláda s domácími müsli tyčinkami Horské svačiny Články z

Komentáře k receptu: Guláš z hovězího (vepřového) srdce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit? Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web