Autor:

Kančí guláš

Střední
Ingredience
Kančí maso
(Plec, krk i žebro)
1 kg
Máslo 5 lžíce
Cibule
(Je třeba dodržet stejné množství cibule a masa)
3 ks
Slanina 300 g
Červené víno 1/2 l
Hladká mouka
Podle potřeby
 
Sůl  
Pepř mletý  
Drcený kmín  
Hnědý rum 0,05 l
Kančí guláš

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, na ni vložíme na proužky nakrájenou slaninu a na kostky nakrájené kančí. Osolíme, opepříme, přidáme drcený kmín, rum, víno a dusíme do měkka. Po dobu dušení podléváme vývarem z kostí.

Nakonec zahustíme jíškou a za stálého míchání necháme přejít varem. Na závěr necháme pod pokličkou u tepla dojít. Podáváme s bramborovým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 11 x
1
4.91 11 5 1
Kaštanová krémová polévka Lednová hostina s rodinou Články z

Komentáře k receptu: Kančí guláš

Komentáře

  1. Renata   17.03.2017 | 8:13 | reagovat |

    A kde je paprika? Já měla za to, že v guláši je paprika vždy... :-\

  2. Irena   29.09.2015 | 17:55 | reagovat |

    Zrovna ho dělám tak se sem dívám pro vylepšení. :-)

  3. Malý Bobeš   01.02.2015 | 13:02 | reagovat |

    Vařil jsem včera a je (teda spíš byl :-) ) opravdu vynikající.

    Díky, rád zopakuji...

  4. Lenka   15.11.2014 | 18:34 | reagovat |

    výborné <3

  5. Jaromír Gumulec   15.06.2013 | 15:31 | reagovat |

    Moc dobrý recept. Určitě se k němu vrátím.

1 2 3 4 5 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web