Autor:

Garnely na tymiánu a česneku

Střední
Ingredience
Garnely  
Česnek  
Tymián
(Může být i sušený, ale čerstvý je lepší)
 
Panenský olivový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Zmrazené garnely necháme rozmrazit. Na pánvičce necháme rozehřát olej, do kterého vložíme nakrájený (může být i prolisovaný) česnek. Necháme ho trošinku zezlátnout. Pak vložíme garnely, které po každé straně tak minutu opékáme.

Rozehřejeme troubu na 160 °C, do které vše vložíme a zasypeme tymiánem. Necháme tak maximálně pět minut dojít. Ingredience dáváme podle chuti a posle počtu strávníků. Servírujeme např. se salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Garnely na tymiánu a česneku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web