Autor:

Garnely na tymiánu a česneku

Střední
Ingredience
Garnely  
Česnek  
Tymián
(Může být i sušený, ale čerstvý je lepší)
 
Panenský olivový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Zmrazené garnely necháme rozmrazit. Na pánvičce necháme rozehřát olej, do kterého vložíme nakrájený (může být i prolisovaný) česnek. Necháme ho trošinku zezlátnout. Pak vložíme garnely, které po každé straně tak minutu opékáme.

Rozehřejeme troubu na 160 °C, do které vše vložíme a zasypeme tymiánem. Necháme tak maximálně pět minut dojít. Ingredience dáváme podle chuti a posle počtu strávníků. Servírujeme např. se salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kaštanová krémová polévka Lednová hostina s rodinou Články z

Komentáře k receptu: Garnely na tymiánu a česneku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web