Lehké bylinkové máslo

Hodnocení:

Moje:

10 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks máslo kostka normálního másla, ne margarín
    • citronová šťáva
    • sůl
    • pepř mletý
    • bylinky čerstvé, dle dispozice - petrželka, bazalka, pažitka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Necháme povolit kostku másla a poté k ní přimícháme citrónovou šťávu, sůl, pepř a čerstvé nasekané bylinky. Tuto směs můžeme dát do kelímku nebo vytvarovat do válečku a zabalit do alobalu. Dáme do lednice ztuhnout a podáváme buď s chlebem, nebo je to také vynikající na grilované maso.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • Gabriela.La
    Gabriela.La |

    1. 8. 2013 09:30

    Rozhodně můžete použít i sušené, mám to vyzkoušené tak i tak a vždy to bylo dobré :)

  • Dani
    Dani |

    5. 1. 2013 17:57

    můžou se použít i sušené bylinky?? když nemám všechny čerstvé... měla bych to půl na půl :-) děkuji za rady ;-)

  • Iva
    Iva |

    6. 12. 2012 18:07

    Fotka je okopírovaná z jiných stránek :-$