Autor:

Francouzský koláč

Snadné
Ingredience
Ovoce 600 g
Polohrubá mouka 200 g
Moučkový cukr 100 g
Máslo 100 g
Žloutek
Citronová kůra  
Šlehačka  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Z mouky, cukru, másla, žloutků a citronové kůry uděláme těsto, které necháme 2 hodiny odležet. Těsto rozprostřeme do hrnce nebo na kulatý plech, poklademe ovocem (do kruhu) a dáme péct. Hotový koláč ozdobíme šlehačkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Jste dobrá kuchařka? Zkuste recept na oříškovou baklavu Články z

Komentáře k receptu: Francouzský koláč

Komentáře

  1. ČernáLuna   25.07.2013 | 22:56 | reagovat |

    Potřebovala jsem se zbavit žloutků a na zahradě byl červený rybíz, tedy tento recept byl zcela ideální. Musím říct, že po koláči se jen zaprášilo. Velmi doporučuji, je jednoduchý a žravý. I bez šlehačky.

  2. Anonym   30.10.2007 | 17:38 | reagovat |

    Mě to přijde jako obyčejný(ale výborný) linecký koláč

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web