Autor:

Francouzké brambory se šlehačkou

Snadné
Ingredience
Brambory 750 g
Mražená zelenina 1 balíček
Cibule 1 ks
Měkký salám 150 g
Smetana ke šlehání 1 kelímek
Sůl 1 lžička
Paprika - sladká 1 lžička
Rostlinný olej  
Vejce 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Nakrájíme cibuli a měkký salám na kostičky. Rozpálíme na pánvičce olej a cibulku. Zeleninu a salám orestujeme. Syrové brambory nakrájíme na kolečka a naskládáme osolené do pekáče. Prokládáme orestovanou směsí nakonec posypeme sladkou paprikou. Zalijeme smetanou a dáme do vyhřáté trouby zapéct na 30-45 minut. Nakonec můžeme zalít rozšlehanými vejci a jěště 15 minut zapékáme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Francouzké brambory se šlehačkou

Komentáře

  1. Eva Kolčavová   03.09.2009 | 19:15 | reagovat |

    Rychlá, dobrá večeře. Před chvílí jsme dojedli a všem chutnalo.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web