Autor:

Francouzké brambory se šlehačkou

Snadné
Ingredience
Brambory 750 g
Mražená zelenina 1 balíček
Cibule 1 ks
Měkký salám 150 g
Smetana ke šlehání 1 kelímek
Sůl 1 lžička
Paprika - sladká 1 lžička
Rostlinný olej  
Vejce 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Nakrájíme cibuli a měkký salám na kostičky. Rozpálíme na pánvičce olej a cibulku. Zeleninu a salám orestujeme. Syrové brambory nakrájíme na kolečka a naskládáme osolené do pekáče. Prokládáme orestovanou směsí nakonec posypeme sladkou paprikou. Zalijeme smetanou a dáme do vyhřáté trouby zapéct na 30-45 minut. Nakonec můžeme zalít rozšlehanými vejci a jěště 15 minut zapékáme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 2x)

Komentáře k receptu: Francouzké brambory se šlehačkou

Komentáře

  1. Eva Kolčavová   03.09.2009 | 19:15 | reagovat | závadný

    Rychlá, dobrá večeře. Před chvílí jsme dojedli a všem chutnalo.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web