Autor:

Francouzké brambory se šlehačkou

Snadné
Ingredience
Brambory 750 g
Mražená zelenina 1 balíček
Cibule 1 ks
Měkký salám 150 g
Smetana ke šlehání 1 kelímek
Sůl 1 lžička
Paprika - sladká 1 lžička
Rostlinný olej  
Vejce 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Nakrájíme cibuli a měkký salám na kostičky. Rozpálíme na pánvičce olej a cibulku. Zeleninu a salám orestujeme. Syrové brambory nakrájíme na kolečka a naskládáme osolené do pekáče. Prokládáme orestovanou směsí nakonec posypeme sladkou paprikou. Zalijeme smetanou a dáme do vyhřáté trouby zapéct na 30-45 minut. Nakonec můžeme zalít rozšlehanými vejci a jěště 15 minut zapékáme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Francouzké brambory se šlehačkou

Komentáře

  1. Eva Kolčavová   03.09.2009 | 19:15 | reagovat |

    Rychlá, dobrá večeře. Před chvílí jsme dojedli a všem chutnalo.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web