Flamendr II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřové maso
    • 3
      ks paprika
    • 1
      sklenice zeleninové lečo
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • worcestrová omáčka
    • česnek
    • paprika - sladká
    • pálivá paprika
    • chilli
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové maso nakrájíme na kostky a den předem osolíme a zakapeme worcesterem.
2
Druhý den osmažíme dohněda cibuli, osmahneme maso, pridáme nakrájené papriky, zalijeme vodou a dusíme doměkka.
3
Když je maso měkké, přidáme lečo, okořeníme a zahustíme. Ještě chvíli povaříme.
4
Podáváme s pečivem.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Sissi
    Sissi |

    3. 11. 2011 13:27

    Výborná mňamka :-(