Flamendr

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové maso Nejlépe krkovička
    • pálivá paprika
    • sůl
    • bílek
    • solamyl (bramborový škrob)
    • voda
    • tuk
    • kečup - jemný
    • křen
    • cibule
    • worcestrová omáčka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nejdříve silně naklepeme a pak rozkrájíme na tenké nudličky, osolíme a posypeme pálivou paprikou. Promícháme se solamylem, bílkem a kapkou vody a necháme odležet asi 4 hodiny, ovšem nejlépe až do druhého dne, maso je pak křehčí.
2
Na tuku maso osmažíme, až zbělá a odděluje se. Dáme na talíř, pokapeme kečupem, worchesterem, posypeme nakrájenou cibulí a nastrouhaným křenem.
3
<BR>Výborné, pořádáte-li nějakou "pařbu". Je to ostré a pikantní. Množství zvolíte podle počtu konzumentů, přísady na talíř podle vlastní chuti každého jedlíka.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.