Autor:

Flamendr

Střední
Ingredience
Vepřové maso
Nejlépe krkovička
 
Pálivá paprika  
Sůl  
Bílek  
Solamyl (bramborový škrob)  
Voda  
Tuk  
Kečup - jemný  
Křen  
Cibule  
Worcestrová omáčka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nejdříve silně naklepeme a pak rozkrájíme na tenké nudličky, osolíme a posypeme pálivou paprikou. Promícháme se solamylem, bílkem a kapkou vody a necháme odležet asi 4 hodiny, ovšem nejlépe až do druhého dne, maso je pak křehčí.

Na tuku maso osmažíme, až zbělá a odděluje se. Dáme na talíř, pokapeme kečupem, worchesterem, posypeme nakrájenou cibulí a nastrouhaným křenem.

<BR>Výborné, pořádáte-li nějakou „pařbu“. Je to ostré a pikantní. Množství zvolíte podle počtu konzumentů, přísady na talíř podle vlastní chuti každého jedlíka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Dušené kapustičky Co dát v lednu na stůl? Články z

Komentáře k receptu: Flamendr

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web