Autor:

Filipínské kuře

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře rozdělíme na cca 10 ks bez kůže
1 ks
Máslo
Na potření
 
Marináda
Sojová omáčka 1 hrnek
Zázvor 1 lžíce
Česnek 2 lžička
Sůl 1 lžička
Cukr 3 lžíce
Pepř mletý 1 lžička
Pepř celý 1 lžička
Citronová šťáva 1 hrnek
Máslo 1 hrnek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Porce kuřete umyjeme, usušíme. Vidličkou jej důkladně propícháme. Promícháme přísady na marinádu a vše zahřejeme. Touto (teplou) marinádou zalijeme porce kuřete a marinujeme min. 4-6 hodin. V průběhu marinování obracíme.

Po této době kuře vyjmeme a osušíme. Potřeme kuře máslem a na rozpálené pánvi pečeme po každé straně cca 15 min.

Jako příloha je nejvhodnější rýže. Marináda by se měla téměř celá „nasáknout“ do porcí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Filipínské kuře

Komentáře

  1. Martin Slouka   31.01.2006 | 15:44 | reagovat |

    Po třiceti minutách na pánvi musí být kuřecí prsa obzvláště propečená. Alespoň si vyrobíme nové a voňavé prkýnko do kuchyně.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web