Autor:

Dušené kedlubny s mrkví

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Kedlubna  
Mrkev  
Vepřové maso  
Sůl  
Pepř mletý  
Jíška  

Postup přípravy:

Očištěné kedlubny a mrkev nakrájíme na stejnoměrné kostičky, stejně tak i maso ( množství dle chuti), vložíme do tlakového hrnce, zalijeme dostatečným množství vody (aby bylo vše ponořené) a dusíme, aby vše změklo, ale nerozvařilo se. Až je vše měkké dochutíme solí a pepřem a zahustíme jíškou. Můžeme dozdobit i petrželkou. Podáváme s chlebem.

Recept mám od své babičky a jelikož obě vaříme „podle oka“ neuvádím přesnější množství ani dobu dušení.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Dušené kedlubny s mrkví

Komentáře

  1. recepty73   16.06.2011 | 10:25 | reagovat |

    ...výborné :-P , ...já nejdřív osmažím maso, které dusím téměř doměkka. Zeleninu přidávám později, máme jí rádi na skus a doba vaření trvá kratší dobu než u masa... .

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web