Autor:

Dušené kedlubny s mrkví

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Kedlubna  
Mrkev  
Vepřové maso  
Sůl  
Pepř mletý  
Jíška  

Postup přípravy:

Očištěné kedlubny a mrkev nakrájíme na stejnoměrné kostičky, stejně tak i maso ( množství dle chuti), vložíme do tlakového hrnce, zalijeme dostatečným množství vody (aby bylo vše ponořené) a dusíme, aby vše změklo, ale nerozvařilo se. Až je vše měkké dochutíme solí a pepřem a zahustíme jíškou. Můžeme dozdobit i petrželkou. Podáváme s chlebem.

Recept mám od své babičky a jelikož obě vaříme „podle oka“ neuvádím přesnější množství ani dobu dušení.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Sýrové fondue Fondue - společenská záležitost Články z

Komentáře k receptu: Dušené kedlubny s mrkví

Komentáře

  1. recepty73   16.06.2011 | 10:25 | reagovat |

    ...výborné :-P , ...já nejdřív osmažím maso, které dusím téměř doměkka. Zeleninu přidávám později, máme jí rádi na skus a doba vaření trvá kratší dobu než u masa... .

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web