Domácí punč II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      l červené víno
    • 1
      dl višňovice Nebo rum
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • pomerančová šťáva Nebo přibližně stejné možství kompotové šťávy
    • 3
      ks hřebíček
    • 1
      ks skořice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Přivedeme šťávu z ovoce a vanilkový cukr do varu, přidáme višňovku nebo rum a necháme utvořit pěnu. Přilijeme víno, hřebíček, skořici a zahříváme. Nesmí se vařit.
2
Podle chuti dosladíme.
Zařazení: Nápoje Alkoholické

Komentáře k receptu

  • Jiří Vanžura
    Jiří Vanžura |

    29. 12. 2006 12:11

    Je mňam.

  • tereza jirinova
    tereza jirinova |

    1. 7. 2005 17:12

    Dekuji...v zime je to skoro lek!

  • Jan Křížek
    Jan Křížek |

    30. 6. 2005 13:08

    Velmi zajímavý recept. Dávám za jedna:)