Candát a batátové pyré

Hodnocení:

Moje:

25 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g batáty (sladké brambory)
    • 1
      ks zázvor čerstvý (1-2cm)
    • 400
      g cukrový hrášek mražený
    • 500
      g candát
    • 4
      lžíce sezam
    • 1
      lžíce slunečnicový olej
    • 1
      lžíce máslo
    • 2
      lžička med
    • sůl na dochucení
    • pepř mletý na dochucení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Batáty a zázvor oloupejte a povařte asi 15 minut téměř doměkka. Hrášek také povařte na mírném plameni skoro doměkka, asi 10 minut.
2
Filety ryby opláchněte a dobře osušte, otlačte v sezamu. V pánvi rozehřejte olej na středním plameni a rybu ze všech stran opečte, asi 5 minut.
3
Batáty se zázvorem rozmačkejte s máslem a promíchejte s medem, dochuťte a podávejte k rybě spolu s hráškem.
Zařazení: Maso Pokrmy Z brambor Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.