Autor:

Candát a batátové pyré

25 minut PT0H25M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Batáty
(sladké brambory)
750 g
Zázvor
čerstvý (1-2cm)
1 ks
Cukrový hrášek
mražený
400 g
Candát 500 g
Sezam 4 lžíce
Slunečnicový olej 1 lžíce
Máslo 1 lžíce
Med 2 lžička
Sůl
na dochucení
 
Pepř mletý
na dochucení
 
Candát a batátové pyré

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z brambor, Rybí

Batáty a zázvor oloupejte a povařte asi 15 minut téměř doměkka. Hrášek také povařte na mírném plameni skoro doměkka, asi 10 minut.
Filety ryby opláchněte a dobře osušte, otlačte v sezamu. V pánvi rozehřejte olej na středním plameni a rybu ze všech stran opečte, asi 5 minut.
Batáty se zázvorem rozmačkejte s máslem a promíchejte s medem, dochuťte a podávejte k rybě spolu s hráškem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Thajské závitky s papájou a krevetami V hlavní roli jarní závitky Články z

Komentáře k receptu: Candát a batátové pyré

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web