Autor:

Candát a batátové pyré

25 minut PT0H25M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Batáty
(sladké brambory)
750 g
Zázvor
čerstvý (1-2cm)
1 ks
Cukrový hrášek
mražený
400 g
Candát 500 g
Sezam 4 lžíce
Slunečnicový olej 1 lžíce
Máslo 1 lžíce
Med 2 lžička
Sůl
na dochucení
 
Pepř mletý
na dochucení
 
Candát a batátové pyré

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z brambor, Rybí

Batáty a zázvor oloupejte a povařte asi 15 minut téměř doměkka. Hrášek také povařte na mírném plameni skoro doměkka, asi 10 minut.
Filety ryby opláchněte a dobře osušte, otlačte v sezamu. V pánvi rozehřejte olej na středním plameni a rybu ze všech stran opečte, asi 5 minut.
Batáty se zázvorem rozmačkejte s máslem a promíchejte s medem, dochuťte a podávejte k rybě spolu s hráškem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Farfalle s grilovanou paprikou Špagety, penne i farfalle - zamilujte se do těstovin! Články z

Komentáře k receptu: Candát a batátové pyré

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web