Autor:

Divočák na zelenině s pikantní rybízovou omáčkou

Obtížné
Ingredience
Pepř mletý  
Sůl  
Červené víno  l
Celer 1 ks
Mrkev  
Petržel  
Slanina  
Maso z divočáka 500 g
omáčka
Rybízová marmeláda  
Citron  
Pomeranč  
Zázvor  
Citronová kůra
sušená
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Maso osolíme, opepříme dáme do pekáče, podlijeme 1/2 červeného vína, poklademe plátky celere, mrkve, petržele a slaniny. Upečeme.

Pikantní omáčka: rybízovou marmeládu rozředíme šťávou z 1citronu a 1 pomeranče, přidáme špetku zázvoru a pokrájenou citronovou kůru. Maso nakrájíme na plátky a poléváme pikantní omáčkou.

Příloha:jemný karlovarský knedlík, smetanové noky nebo brambor.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Divočák na zelenině s pikantní rybízovou omáčkou

Komentáře

  1. Jitka Malinová   17.02.2006 | 10:15 | reagovat |

    Paní Ivčo, k masu se nedává žádné koření, jalovec, bobkový list ... ? A ještě by mě zajímalo, co děláte s tou zeleninou po upečení.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web