Divočák na zelenině s pikantní rybízovou omáčkou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • pepř mletý
    • sůl
    • červené víno
    • 1
      ks celer
    • mrkev
    • petržel
    • slanina
    • 500
      g maso z divočáka
  • omáčka
    • rybízová marmeláda
    • citron
    • pomeranč
    • zázvor
    • citronová kůra sušená

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso osolíme, opepříme dáme do pekáče, podlijeme 1/2 červeného vína, poklademe plátky celere, mrkve, petržele a slaniny. Upečeme.
2
Pikantní omáčka: rybízovou marmeládu rozředíme šťávou z 1citronu a 1 pomeranče, přidáme špetku zázvoru a pokrájenou citronovou kůru. Maso nakrájíme na plátky a poléváme pikantní omáčkou.
3
Příloha:jemný karlovarský knedlík, smetanové noky nebo brambor.
Zařazení: Maso Zvěřina

Komentáře k receptu

  • hj j
    hj j |

    1. 7. 2007 17:52

    lama

  • Jitka Malinová
    Jitka Malinová |

    17. 2. 2006 10:15

    Paní Ivčo, k masu se nedává žádné koření, jalovec, bobkový list ... ? A ještě by mě zajímalo, co děláte s tou zeleninou po upečení.