Autor:

Divočák na zelenině s pikantní rybízovou omáčkou

Obtížné
Ingredience
Pepř mletý  
Sůl  
Červené víno  l
Celer 1 ks
Mrkev  
Petržel  
Slanina  
Maso z divočáka 500 g
omáčka
Rybízová marmeláda  
Citron  
Pomeranč  
Zázvor  
Citronová kůra
sušená
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Maso osolíme, opepříme dáme do pekáče, podlijeme 1/2 červeného vína, poklademe plátky celere, mrkve, petržele a slaniny. Upečeme.

Pikantní omáčka: rybízovou marmeládu rozředíme šťávou z 1citronu a 1 pomeranče, přidáme špetku zázvoru a pokrájenou citronovou kůru. Maso nakrájíme na plátky a poléváme pikantní omáčkou.

Příloha:jemný karlovarský knedlík, smetanové noky nebo brambor.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Penne s hovězím ragú a houbami Nejoblíbenější klasika: hovězí maso Články z

Komentáře k receptu: Divočák na zelenině s pikantní rybízovou omáčkou

Komentáře

  1. Jitka Malinová   17.02.2006 | 10:15 | reagovat |

    Paní Ivčo, k masu se nedává žádné koření, jalovec, bobkový list ... ? A ještě by mě zajímalo, co děláte s tou zeleninou po upečení.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web