Cuketový nákyp

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 9
40 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g cuketa
    • 100
      g tvrdý sýr
    • 1
      špetka majoránka
    • 0,5
      dl rostlinný olej
    • 2
      stroužek česnek
    • 0,5
      hrnek polohrubá mouka
    • 2
      ks vejce
    • 150
      g šunka nebo kuřecího masa nakrájeného na kostky
    • podravka trochu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cuketu a tvrdý sýr nahrubo nastrouháme a smícháme s ostatními ingrediencemi. Vše společně zapečeme.
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • allena89
    allena89 |

    16. 9. 2016 10:31

    Výborný nákyp, nejlepší je s čerstvou zeleninou. Olej nedávám, pak je to moc mastné.

  • taknic
    taknic |

    11. 9. 2016 19:02

    Vynikající, polohrubou mouku jsem z poloviny nahradila pohankovou, uzeninu uzeným tempehem, protože mám doma vegetariána. :-). Určitě jsem nedělala naposled.

  • Tonto
    Tonto |

    28. 7. 2014 09:14

    Tento recept budeme dnes dělat už třetím rokem, stále nás neomrzel, jednoduchý a dobrý. Dáváme si ho občas s chlebem, někdy s kečupem a někdy i jen tak. Dobrota.

  • OPRAVA
    OPRAVA |

    16. 8. 2013 18:26

    Správně má být 1/2 hrnku mouky a 1/2 dcl oleje.

  • Jája
    Jája |

    7. 7. 2013 11:47

    12 hrnků mouky a 12 dl oleje?

  • petra
    petra |

    12. 9. 2012 20:19

    To je sice hezké, že sem zadáte recept, ale už jste neuvedla na kolik C° a jak dlouho se to má péct.

  • lenka
    lenka |

    27. 7. 2012 17:24

    zkuste 1 mensi cuketu,2 brymbory-nastrouhat.1 vejce,sul,asi 100g mouky,majoranka,pokrajeny kopr,na kosticky uzene maso nebo salam.Do zapekaci misy a pect Hotovo

  • blamamka
    blamamka |

    22. 7. 2012 08:40

    Proč je to tu tak blbě napsané? přeci se tam nedává 12 hrnků mouky a 12 dl oleje.

  • Ňulinka -
    Ňulinka - |

    28. 8. 2008 08:33

    Tak jsem tam olej nedala,zdálo se mi to moc,jen jsem vymazala sklokeramickou misku a nemělo to chybu.Krásně to při pečení voní,děcka si k tomu dala kečup.Je to výborné i za studena.Dávám 1.

  • Ňulinka -
    Ňulinka - |

    27. 8. 2008 16:30

    Poraďte mi,prosím,na co je tam ten olej?Vypadá to,že do těsta.Není to mastné?

  • Chance Forrest
    Chance Forrest |

    12. 9. 2007 18:32

    http://65a3a6b9df74bf5fa2cdacd8196cbccf-t.fflpbg.org <a href="http://65a3a6b9df74bf5fa2cdacd8196cbccf-h.fflpbg.org">65a3a6b9df74bf5fa2cdacd8196cbccf</a> [url]http://65a3a6b9df74bf5fa2cdacd8196cbccf-b1.fflpbg.org[/url] [url=http://65a3a6b9df74bf5fa2cdacd8196cbccf-b2.fflpbg.org]65a3a6b9df74bf5fa2cdacd8196cbccf[/url] [u]http://65a3a6b9df74bf5fa2cdacd8196cbccf-b3.fflpbg.org[/u] 771741281ca914d1c8c7feeb20b7f8c3

  • Renata Kolářová
    Renata Kolářová |

    26. 1. 2007 13:31

    Já dělám tento recept už dlouho, je moc dobrý, jen dávám místo šunkového salámu herkules, paprikáš nebo poličan. Tento salám nastrouhám na struhadle zároveň s cuketou. Nákyp má pak jiný šmak a je pikantní. Salámu dávám tak 20 dkg, nesmí se to moc přehnat, jinak přebije všechny ostatní chutě.Podávám s bramborovou kaší a zelným salátem. Všem vřele doporučuji.

  • Ida Juřicová
    Ida Juřicová |

    16. 9. 2006 17:44

    Je to vyborne.Delala jsem to bez sunky (manzel je totiz vegetarian) a pridala k tvrdemu syru i nivu. A chutna to skvele i za studena.

  • Lenka N
    Lenka N |

    21. 8. 2006 15:22

    Moc dobré. Chutnala nám i houbová varianta. Přidala jsem červstvé houby osmažené na cibulce.

  • Lenka
    Lenka |

    12. 9. 2005 20:26

    Skvělý recept. Obměňuju, dávám co dům dá. S nastrouhanou mrkví to krásně sezlátne. Protože moji kluci cuketu nemusí, dávám rajčata, papriku a sýr navrch. Předstírám, že je to pizza. Mňamka

  • Berta
    Berta |

    4. 9. 2005 15:04

    Taky je tohle jídlo u nás v kurzu, jen dávám uzený sýr - zkuste to, nemá to chybu. Vajec víc, i masa, znáte to, synkové jsou na to maso.Strouhanka asi není španý nápad, s tou mám dobré zkušenosti do bramboráku, fakt potom pěkně křupe.

  • Mikina
    Mikina |

    27. 8. 2005 08:58

    Tento recept je výborný,děláme ho taky doma a mamka ho umí naprosto skvěle!P.S.:s tou strouhankou to nemusí být špatné!!

  • Hanka
    Hanka |

    3. 8. 2005 14:48

    Taky dělám tento nákyp, ale místo šunky dávám Gothaj nebo Salátový a přidám ještě kmím, majoránku a pepř. S tou strouhankou to může být taky skvělé.

  • Anonym
    Anonym |

    10. 6. 2005 15:23

    Delam to jako Di se strouhankou, davam 1/2 prasku do peciva jako Jana, jeste vysleham bilky zvlast. Nedavam majoranku, snazim se pouzivat co nejmin koreni, musim chranit zlucnicky a zaludky cele rodiny:-)))

  • Di
    Di |

    3. 6. 2005 09:48

    Já mám recept, kde se dává místo mouky strouhanka. Vůbec není špatné přidat také zbylé vařené brambory, které nastrouháme.

  • Jana Tichá
    Jana Tichá |

    3. 6. 2005 09:43

    Tuhle cuketovou pečenou nádivku také dělám z přibližně stejných ingrediencí. Jen bych snad doplnila, že je dobré přidat 1 prášek do pečiva, salám dávám jakýkoliv nastrouhaný na hrubém struhadle, mouku buď hrubou nebo dětskou krupičku. Místo podravky dávám pepř. Jíme se salátem z čerstvé zeleniny. Je to skutečně výborné letní jídlo.