Autor:

Cibulková omáčka

45 minut PT0H45M
Střední
Porce: 8
Ingredience
Cibule 4 ks
Smetana na vaření 1 ks
Bobkový list 3 ks
Voda 1,5 l
Polohrubá mouka
Pokud by bylo potřeba zahustit
3 lžička
Pepř mletý 2 lžička
Sůl 2 lžička
Podravka 2 lžička
Ocet 1 lžička
Skořice - mletá 1/2 lžička
Olej 4 lžíce
Cukr 2 lžíce

Postup přípravy:

Na oleji si osmahneme do hněda cibulku, poté zalejeme vlažnou vodou aby jsme nemuseli dlouho čekat než se začne provařovat. Přidáme: bobkový list, sůl, pepř, cukr a necháme asi 20 minut projít varem. Poté přepasírujeme a zbylou vodu vložíme do hrnce a přidáme smetanu a ostatní ingredience. Pokud bude třeba tak zahustíme mlékem s moukou. Vhodné s houskovým knedlíkem a vejcem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Cibulková omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web