Autor:

Cibulková omáčka

45 minut PT0H45M
Střední
Porce: 8
Ingredience
Cibule 4 ks
Smetana na vaření 1 ks
Bobkový list 3 ks
Voda 1,5 l
Polohrubá mouka
Pokud by bylo potřeba zahustit
3 lžička
Pepř mletý 2 lžička
Sůl 2 lžička
Podravka 2 lžička
Ocet 1 lžička
Skořice - mletá 1/2 lžička
Olej 4 lžíce
Cukr 2 lžíce

Postup přípravy:

Na oleji si osmahneme do hněda cibulku, poté zalejeme vlažnou vodou aby jsme nemuseli dlouho čekat než se začne provařovat. Přidáme: bobkový list, sůl, pepř, cukr a necháme asi 20 minut projít varem. Poté přepasírujeme a zbylou vodu vložíme do hrnce a přidáme smetanu a ostatní ingredience. Pokud bude třeba tak zahustíme mlékem s moukou. Vhodné s houskovým knedlíkem a vejcem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Cibulková omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web