Cibulková omáčka

Hodnocení:

Moje:

45 minut
8
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks cibule
    • 1
      ks smetana na vaření
    • 3
      ks bobkový list
    • 1.5
      l voda
    • 3
      lžička polohrubá mouka Pokud by bylo potřeba zahustit
    • 2
      lžička pepř mletý
    • 2
      lžička sůl
    • 2
      lžička podravka
    • 1
      lžička ocet
    • 0.5
      lžička skořice - mletá
    • 4
      lžíce olej
    • 2
      lžíce cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji si osmahneme do hněda cibulku, poté zalejeme vlažnou vodou aby jsme nemuseli dlouho čekat než se začne provařovat. Přidáme: bobkový list, sůl, pepř, cukr a necháme asi 20 minut projít varem. Poté přepasírujeme a zbylou vodu vložíme do hrnce a přidáme smetanu a ostatní ingredience. Pokud bude třeba tak zahustíme mlékem s moukou. Vhodné s houskovým knedlíkem a vejcem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.