Autor:

Cibulačka II

25 minut PT0H25M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Voda 2 l
Zeleninový vývar 1 kostka
Cibule 3 ks
Tavený sýr 2 lžička
Česneková pasta
možné nahradit čerstvým česnekem
2 lžička
Polévkové koření
nejlépe zeleninová směs
 
Brambory 3 ks
Vejce 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na másle orestujeme najemno nakrájenou cibulku, kterou poté zalijeme horkou vodou.Do polévky vložíme jednu celou rozkrojenou cibuli včetně šlupky (před podáváním vyndáme z hrnce). Přidáme bujón, brambory a necháme vařit. Ochutíme česnekovou pastou (nebo čerstvým česnekem), kořením dle chutí. Přidáme tavený sýr a nakonec jedno rozkvedlané vajíčko.
Dobrou chuť :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Cibulačka II

Komentáře

  1. Luboslav   20.03.2012 | 8:35 | reagovat |

    supr

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web