Autor:

Chorvatská buchta

Střední
Na těsto
Polohrubá mouka
Cukr
Olej 1/2 hrnek
Skořice  
Prášek do pečiva  
Vejce
Jablka 2 hrnek
Ořechy
1-2 hrníčky - namleté
 
Mléko 1/2 hrnek
Bílek
zbyde z krému
1 ks
Na krém
Máslo
Hera
150 g
Cukr 100 g
Žloutek  
Hnědý rum  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Do mísy dáme vejce a cukr, vyšleháme, přidáme postupně všechny ingredience, nalijeme na plech(vymazaný nebo vyložený pečícím papírem) a raději vyšší. Peču asi tak při 170 °C. Příprava krému je jednoduchá, vše smíchám ručním šlehačem. Potřu buchtu a posypu mletými ořechy. Tento recept je jednoduchý a dovežen se slunného Chorvatska.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
S dárky do zásuvky zabodujete! Inspirujte se skvělými tipy. [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Chorvatská buchta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web