chobotnice po řecku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g chobotnice nebo mrazené mořské plody
    • 150
      g cibule
    • 300
      g rajčata
    • 2
      dl bílé víno
    • 1
      dl olivový olej
    • 1
      ks česnek
    • pepř mletý
    • sůl
    • oregáno
    • petrželová nať

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Chobotnice opečeme na polovině oleje, podlijeme vínem a dusíme asi půl hodiny doměkka. Zvlášť opečeme na plátky krájenou cibuli a česnek, přidáme k podušeným chobotnicím, spolu s odjadřincovanými rajčaty a pepřem, solí a oregánem. Dusíme doměkka.
2
Podáváme sypané petrželovou natí.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.