Chobotnice na cibuli

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg chobotnice
    • olej
    • cibule
    • česnek
    • pepř mletý
    • oregáno
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Chobotnici nakrájíme na menší kousky, cibuli na kolečka a česnek na plátky. Na pánvi rozpálíme olej, vložíme cibuli a mírně orestujeme. Přidáme chobotnici a česnek, osolíme, opepříme, přidáme oregáno a pomalu dusíme, až jsou kousky chobotnice měkké.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Marsi
    Marsi |

    8. 3. 2008 13:44

    Moniko jednoduse,nebudete to dusit,jelikoz chobotnice konzervovane jsou uz vetsinou mekke,jen to prohrejete.

  • Monika
    Monika |

    6. 3. 2008 11:42

    Můžete mi poradit, jak udělat chopotnice z konzervy?