Autor:

Velikonoční sekaná

Střední
Ingredience
Rohlík 10 ks
Vejce 10 ks
Uzené maso 1 kg
Vývar
Z uzeného
 
Česnek
Hlavička
1 ks
Droždí
Sušené nebo kostička čerstvých
Petrželová nať 1 svazek
Celerová nať
Tuk  
Strouhanka
Na vysypání
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené

Nejprve uvaříme maso do měka (asi 45 minut), mezitím si nakrájíme rohlíky na kostičky, zalijeme zchladlým vývarem z uzeného tak, aby se rohlíky nasákly, přidáme žloutky, nakrájené vařené uzené, česnek, rozdrobené kvasnice, petrželovou a celerovou nať a ušlehaný sníh z bílků, pořádně promícháme a nalijeme do vymazaného a vysypaného pekáčku.

Pečeme asi 30-45 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Králičí rillettes s ředkvičkami a okurkou Svěží chutě v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Velikonoční sekaná

Komentáře

  1. nikita5.1   28.04.2011 | 16:32 | reagovat |

    Tohle mi příde spíše jako velikonoční nádivka. Do sekané přeci patří tři druhy masa a kopřivy.....? :-\

  2. Anonym   16.03.2008 | 15:57 | reagovat |

    Kde je ta krupice uvádsěná v receptáři ??

  3. alča   09.04.2007 | 7:29 | reagovat |

    Dělí¨ám podobný recept již několik let, nedávám kvasnice a celer, ale mnoho kopřiv, je výborná.,

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web