Velikonoční sekaná

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 10
      ks rohlík
    • 10
      ks vejce
    • 1
      kg uzené maso
    • vývar Z uzeného
    • 1
      ks česnek Hlavička
    • 1
      droždí Sušené nebo kostička čerstvých
    • 1
      svazek petrželová nať
    • 1
      celerová nať
    • tuk
    • strouhanka Na vysypání

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejprve uvaříme maso do měka (asi 45 minut), mezitím si nakrájíme rohlíky na kostičky, zalijeme zchladlým vývarem z uzeného tak, aby se rohlíky nasákly, přidáme žloutky, nakrájené vařené uzené, česnek, rozdrobené kvasnice, petrželovou a celerovou nať a ušlehaný sníh z bílků, pořádně promícháme a nalijeme do vymazaného a vysypaného pekáčku.
2
Pečeme asi 30-45 minut.
Zařazení: Maso Uzené

Komentáře k receptu

  • nikita5.1
    nikita5.1 |

    28. 4. 2011 16:32

    Tohle mi příde spíše jako velikonoční nádivka. Do sekané přeci patří tři druhy masa a kopřivy.....? :-\

  • Anonym
    Anonym |

    16. 3. 2008 15:57

    Kde je ta krupice uvádsěná v receptáři ??

  • alča
    alča |

    9. 4. 2007 07:29

    Dělí¨ám podobný recept již několik let, nedávám kvasnice a celer, ale mnoho kopřiv, je výborná.,