Autor:

Velikonoční sekaná

Střední
Ingredience
Rohlík 10 ks
Vejce 10 ks
Uzené maso 1 kg
Vývar
Z uzeného
 
Česnek
Hlavička
1 ks
Droždí
Sušené nebo kostička čerstvých
Petrželová nať 1 svazek
Celerová nať
Tuk  
Strouhanka
Na vysypání
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené

Nejprve uvaříme maso do měka (asi 45 minut), mezitím si nakrájíme rohlíky na kostičky, zalijeme zchladlým vývarem z uzeného tak, aby se rohlíky nasákly, přidáme žloutky, nakrájené vařené uzené, česnek, rozdrobené kvasnice, petrželovou a celerovou nať a ušlehaný sníh z bílků, pořádně promícháme a nalijeme do vymazaného a vysypaného pekáčku.

Pečeme asi 30-45 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Bramborový šumavský toč se zelím Recepty na víkend: Lidová domácí čtveřice Články z

Komentáře k receptu: Velikonoční sekaná

Komentáře

  1. nikita5.1   28.04.2011 | 16:32 | reagovat | závadný

    Tohle mi příde spíše jako velikonoční nádivka. Do sekané přeci patří tři druhy masa a kopřivy.....? :-\

  2. Anonym   16.03.2008 | 15:57 | reagovat | závadný

    Kde je ta krupice uvádsěná v receptáři ??

  3. alča   09.04.2007 | 7:29 | reagovat | závadný

    Dělí¨ám podobný recept již několik let, nedávám kvasnice a celer, ale mnoho kopřiv, je výborná.,

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web