Chilli con Carne II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1,4
      kg hovězí maso libové
    • 60
      g rostlinný olej
    • 6
      lžička chilli 3-6 lžiček práškového chilli
    • 1
      lžička oregáno
    • 1
      lžička drcený kmín
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička cayenský pepř
    • 1
      lžička tabasco
    • 4
      stroužek česnek 2-4
    • 4
      ks chilli papričky 2-4
    • 2
      lžička kukuřičná mouka
    • 420
      g rajský protlak

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso osmahnout na oleji, potom je vařit v hrnci s tabascem a papričkami 30 minut. Přidat zbylé přísady kromě mouky, vařit 45 minut, sebrat tuk. Zahustit moukou a vařit dalších 30 minut. Nejlépe nechat rozležet v lednici do dalšího dne.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Martin Kaiser
    Martin Kaiser |

    17. 8. 2010 16:44

    Ale je, napr. konkretne Texas Chilli je bez fazoli.

  • Anonym
    Anonym |

    24. 2. 2007 16:27

    jasně!chilli bez fazolí není chilli!!!

  • Anonym
    Anonym |

    22. 8. 2005 23:14

    Je dobré přidat těsně před koncem vaření červené fazole nebo kukuřici.