Autor:

Chalupnický perník

Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 300 g
Cukr 200 g
Vejce 2 ks
Kakao  
Prášek do perníku  
Rostlinný olej 200 ml
Kompot
angreštový příp. jiný kompot
1 sklenice
Hrubá mouka
a tuk na vymazání
 
Chalupnický perník

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Prášek do perníku, mouku, 3 lžíce kakaa a pískový cukr smícháme. Přilejeme olej, vejce, štávu z kompotu, mixujeme. Přidáme angrešt či jiné ovoce. Polotekuté těsto lijeme na plech nebo do jiné formy vymazané a vysypané. Pečeme v předehřáté troubš 35-40 minut. Můžeme zdobit/polévat libovolnou polevou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Reklama
Křupavý pohár s jogurtem Ideální letní snídaně: Cereálie s čerstvým ovocem Články z

Komentáře k receptu: Chalupnický perník

Komentáře

  1. KaRa   08.02.2014 | 13:02 | reagovat |

    Dobrý, ale mohl by být vyšší...

  2. KaRa   08.02.2014 | 13:01 | reagovat |

    pekla jsem na 180, asi 35 min. :-[

  3. Radka   27.04.2011 | 19:32 | reagovat |

    na kolik stupňů se to má péct???

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web