Autor:

Bylinkové bagety

Snadné
Ingredience
Francouzská bageta
(Nejlépe bledé nedopečené prodávají se např. v Delvitě)
2 ks
Rama
Či Perla na vaření
 
Provensálské bylinky  
Česnek  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Přílohy, Slané

Bagety několikrát napříč nařízneme. Smícháme Ramu s provensálskými bylinkami a utřeným česnekem se solí a směsí potřeme naříznuté plochy baget. Vložíme do pekáče a chvíli pečeme dozlatova.

Výborná příloha k masu či zelenině.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Bylinkové bagety

Komentáře

  1. Kateřina Popelková   23.05.2007 | 17:48 | reagovat |

    Dělám podobné bagety, jen místo Ramy dávám olivový olej, v něm promíchám hodně prolisovaného česneku a nadrbno nasekám různé bylinky. Tyto bagety používám především jako přílohu k salátům..

  2. Hana Rožníčková   16.04.2007 | 18:52 | reagovat |

    Dělám je jako Ivana, jen místo Ramy dávám klasické máslo s česnekem a s bylinkami, výborné ke grilování.

  3. i.   16.04.2007 | 18:09 | reagovat |

    Tak me napadlo, ze by se do tech rezu dal pridat i syr, jedno jaky...Vyzkousim

  4. Ivana Přikrylová   14.02.2007 | 10:33 | reagovat |

    Tyto bagety dělávám také, jen je zabalím do alobalu a upeču, nejsou pak oschlé.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web