Autor:

Buchta s pudingem, zakysanou smetanou a skořicí

45 minut PT0H45M
Střední
Porce: 24
piškot
Vejce 5 ks
Cukr krupice 250 g
Hladká mouka 250 g
Vlažná voda 1 dl
Rostlinný olej 1 dl
Prášek do pečiva 1 balení
Kakao
Holandské (ne instatntní)
1 lžíce
puding
Vanilkový pudink 2 balení
Mléko 1 l
Cukr krupice 3 lžíce
smetanový krém
Zakysaná smetana
může být i light
3 kelímek
Moučkový cukr 3 lžíce
Skořice - mletá 1 lžička
Buchta s pudingem, zakysanou smetanou a skořicí

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky, Řezy, Buchty

1) Z bílků ušleháme sníh, žloutky a cukr utřeme, přidáme mouku, olej, vodu, prášek do pečiva a nakonec bílky.
2) 2/3 těsta vylijeme do vymazaného, nebo pečícím papírem opatřeného pekáčku,
3) do zbývající 1/3 přidáme kakao, a do těsta vylijeme cik cak. 4) Uvaříme puding, a vylijeme jej cik cak do syrového těsta.
5) Dáme péct do vyhřáté trouby (horkovzduch 160 °C)
6) Na upečenou buchtu rozetřeme krém ze zakysané smetany a cukru
7) Vrch posypeme skořicí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 37 x
2+
4.41 37 5 1
Koláč s mákem, švestkami a mandlemi 4 báječné koláče ze světlého těsta Články z

Komentáře k receptu: Buchta s pudingem, zakysanou smetanou a skořicí

Komentáře

  1. Iva   29.07.2015 | 20:41 | reagovat |

    Vynikající ;-)

  2. janatka   28.04.2015 | 12:14 | reagovat |

    Děláme často s ovocem,ale i bez ovoce jenom s pudinkem.

  3. ¨Nikol   15.11.2014 | 15:09 | reagovat |

    Já místo hladké mouky použila polohrubou a i tak se povedlo :) ... Musím říct, že tato buchta je vynikající :) Budeme dělat pravidelně :)

  4. Blanka   15.06.2014 | 16:33 | reagovat |

    Buchta je vynikájicí,,,už jsem ji dělala dvakrát a vždy se hned snědla,,,,, a je i rychlá,,,, doporučují :-) :-)

  5. Eva   05.02.2014 | 15:18 | reagovat |

    Dobrý den mohu nahradit hladkou mouku polohrubou???

1 2 3 4 ... 6 7 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web