Autor:

Bublanina s kokosovým bezé

Střední
Ingredience
Tuk 80 g
Cukr 120 g
Vejce 2 ks
Polohrubá mouka 250 g
Prášek do pečiva 1 balení
Mléko 200 ml
Třešně
nebo ovoce dle vaší libosti
200 g
Bezé
Bílek
Cukr 150 g
Kokos 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Tuk utřeme z cukrem, přidáme žloutky a střídavě mléko s prosátou moukou a kypřícím práškem. Nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Vymažeme a vysypeme moukou plech a nalijeme do něj těsto. Na těsto poklademe ovoce a dáme péci na 15 minut do trouby.

Mezitím zhotovíme bezé: v horké lázni vyšleháme bílky z cukrem do zhoustnutí, poté je vyjmeme a šleháme do vychladnutí. Nakonec lehce vmícháme kokos a potřeme touto hmotou předpečenou bublaninu, dále dopékáme 30 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vanilkové semifredo Domácí zmrzliny a sorbety - to nejlepší letní mlsání Články z

Komentáře k receptu: Bublanina s kokosovým bezé

Komentáře

  1. Airan   15.05.2006 | 13:22 | reagovat |

    Bublanina vypada moc dobre, za chvili budou tresne - recept jako na zavolanou:-) Dekuji.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web