Autor:

Brynzové řízky

Ingredience
Kuřecí maso
kuřecí řízek
1 kg
Bryndza 200 g
Slanina
prorostlá
150 g
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  
Ingredience na trojobal
nebo Pivní těstíčko
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží, Uzeniny

Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Do středu řízku dáme plátek slaniny, kopeček brynzy a znovu plátek slaniny. Přehneme na polovinu a sepneme po stranách parátky tak, aby brynza při smažení nevytékala. Obalujeme v klasickém trojobalu nebo v pivním těstíčku a smažíme na oleji z obou stran.

Jako příloha jsou vhodné brambory (kaše, hranolky, pečené brambory apod.) a zeleninový salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Recept na víkend: Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Články z

Komentáře k receptu: Brynzové řízky

Komentáře

  1. Airan   27.03.2007 | 11:34 | reagovat |

    Protoze je tam brynza, urcite to bude dobrota:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web