Brynzové řízky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: andra

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg kuřecí maso kuřecí řízek
    • 200
      g bryndza
    • 150
      g slanina prorostlá
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • ingredience na trojobal nebo Pivní těstíčko

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Do středu řízku dáme plátek slaniny, kopeček brynzy a znovu plátek slaniny. Přehneme na polovinu a sepneme po stranách parátky tak, aby brynza při smažení nevytékala. Obalujeme v klasickém trojobalu nebo v pivním těstíčku a smažíme na oleji z obou stran.
2
Jako příloha jsou vhodné brambory (kaše, hranolky, pečené brambory apod.) a zeleninový salát.
Zařazení: Maso Drůbeží Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Airan
    Airan |

    27. 3. 2007 11:34

    Protoze je tam brynza, urcite to bude dobrota:-)