Brightonský roastbeef

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      šálek rostlinný olej
    • sardelová pasta
    • worcestrová omáčka
    • 0,3
      l bílé víno
    • masox
    • 1
      kg roštěná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z roštěnce pečlivě odstraníme všechny blány a nařízneme šlachy. Maso svážeme provázkem, osolíme, opepříme a necháme asi 1 hodinu odpočinout. Poté maso na oleji zvolna opečeme po všech stranách. Poté maso zlehka potřeme sardelovou pastou a dáme péci do trouby. Přidáme worchestrovou omáčku, podlijeme vínem a přidáme masox.
2
Pečeme pomalu a často otáčíme. Když je maso měkké, odstraníme provázek a nakrájíme je na tenké plátky. Podáváme s brambory a zeleninou.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Yaro Alsorra
    Yaro Alsorra |

    12. 12. 2009 16:37

    souhlasím s výše uvedenými poznámkami. Není uvedena doba pečení a ani teplota a navíc, kdo dává do jídla masox /E 621-glutaman sodný/ ničí chuť masa a své zdraví.

  • pepa petr
    pepa petr |

    19. 2. 2005 17:22

    pozastavuje mě tam tak dlouhá doba mírného dušení.Ta masu musí dodat zákonitě při porcování šedý ne růžový vzhled.

  • Tomás Novák
    Tomás Novák |

    19. 3. 2004 17:11

    Tak to nebude moc dobrý roastbeaf.Naložil bych ho den do předu,pak opekl na pánvi a pak pekl na 160 C asi hodinu a půl!Moso bude u prostřed krásně růžové