Bramborový langoš s cibulí

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g vařené brambory
    • 350
      g hladká mouka
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      ks vejce
    • 30
      g droždí
    • 500
      ml mléko
    • 1
      lžička sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do teplého mléka vmícháme rozdrobené kvasnice a necháme vzejít kvásek. Potom zpracujeme s ještě teplými nastrouhanými bramborami, moukou, vejci, nastrouhanou syrovou cibulí, prolisovaným česnekem a solí v těsto, které necháme ještě 30 minut odpočívat. Potom nabíráme lžící kousky, které na oleji zmáčkneme na placičku a smažíme z obou stran.

Komentáře k receptu

  • kornus
    kornus |

    5. 2. 2012 10:16

    Na můj vkus to moc nasákávalo olej a bylo to spíše na žlučníkový záchvat...ale chutověmoc dobré.

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    15. 6. 2008 22:07

    Mňamka...

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    9. 6. 2008 22:23

    Tak jsme taky vyzkoušeli,vynikající.Dávám 1 a doporučení.ZKUSIT!!!!!

  • Kačka
    Kačka |

    9. 6. 2008 11:39

    Jednoduše vynikající. O víkendu jsem je dělala na zahradní párty a jen mi mizely pod rukama.