Autor:

Bramborové klobásky

45 minut PT0H45M
Střední
Ingredience
Vařené brambory  
Vejce  
Hrubá mouka  
Uzené maso
nebo klobása
 
Muškátový oříšek
strouhaný
 
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené, Uzeniny

Uvařené, vychladlé bramory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme vejce, hrubou mouku, nakrájené na jemné kostičky uzené maso nebo klobásku, přidáme koření podle chuti a sůl. Ihned z těsta tvoříme válečky, které ohneme do tvaru rohlíčku a smažíme na pánvi na oleji.
Tento recept je možný dělat i z bramborového těsta v sáčku, jen místo vody tam přidáme uzenou polévku, ve které jsme uvařili třeba uzená žebra. Jinak všechno zůstává stejné, jenom už se do bramborového těsta nepřidává mouka.
Můžeme podávat teplé i studené.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Bramborové klobásky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web