Bílá čokoláda

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,8
      hrnek moučkový cukr
    • 4
      lžíce sušené mléko
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      ks omega 1/2 kostky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tuk rozpustíme na mírném ohni, přidáme cukr, promíchaný se solamylem a dobře promícháme. Nakonec vmícháme sušené mléko. Hmotu nalijeme do formiček, vypláchnutých ve studené vodě. Když hmota vychladne, formičky vložíme na několik hodin do mrazáku. Ztuhlou hmotu opatrně vyklopíme.
Zařazení: Moučníky

Komentáře k receptu

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    3. 4. 2007 21:56

    Dávala jsem sem podobný recept pod názvem Bílá čokoláda do formiček (viz http://recepty.atlas.cz/recept.asp?id_receptu=JMQRORNOI5&id_kategorie=JNLQIRH5 ) před vánocemi, jen u mne není Solamyl, ale pudinkový prášek (jiná forma škrobu) a toto cukroví patří v naší rodině k těm, co mizí mezi prvními. Chutná těm, co rádi dost sladkou chuť...

  • Katy
    Katy |

    3. 4. 2007 13:44

    je to dobré?

  • bramborka
    bramborka |

    5. 10. 2006 18:57

    Nezkoušel jste to někdo třeba jako polevu?