Autor:

Bifteky jinak

Snadné
Ingredience
Hovězí biftek 4 ks
Tymián 1 lžička
Oregáno 1 lžička
Indický kmín 1/2 lžička
Česnek 1 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Citronová kůra
z jednoho citronu
 
Olivový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Grilování

Bifteky naklepeme hřbetem ruky a opepříme.
V hmoždíři či v mističce utřeme tymián,oregano, kmín, česnek a sůl. Přidáme citronovou kůru a asi 2 lžíce olivového oleje. Touto marinádou potřeme bifteky a necháme marinovat 10 minut.
Poté grilujeme a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Jak správně naporcovat drůbež? Články z

Komentáře k receptu: Bifteky jinak

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web