Autor:

Biftek alá Kašpárek

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Hovězí maso
nebo svíčková
5 ks
Nákládané žampiony
menší
1 plechovka
Cibule 1 ks
Česnek 3 stroužek
Červené víno 2 dl
Smetana 250 ml
Sůl  
Pepř mletý 1 lžička
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Plátky masa jemně naklepeme a osolíme.
Na pánev si dáme rozehřát olej a osmahneme maso, přidáme nakrájenou cibuli, žampiony bez nálevu, na plátky nakrájený česnek, směs pepře a červené víno. Necháme chvíli podusit asi tak 3-5 minut.
Poté maso vyjmeme a do výpeku přidáme smetanu, necháme přejít varem.
Na talíři maso polijeme omáčkou a podáváme s hranolky nebo rýží a zeleninovou oblohou dle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Biftek alá Kašpárek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web