Autor:

Biftek alá Kašpárek

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Hovězí maso
nebo svíčková
5 ks
Nákládané žampiony
menší
1 plechovka
Cibule 1 ks
Česnek 3 stroužek
Červené víno 2 dl
Smetana 250 ml
Sůl  
Pepř mletý 1 lžička
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Plátky masa jemně naklepeme a osolíme.
Na pánev si dáme rozehřát olej a osmahneme maso, přidáme nakrájenou cibuli, žampiony bez nálevu, na plátky nakrájený česnek, směs pepře a červené víno. Necháme chvíli podusit asi tak 3-5 minut.
Poté maso vyjmeme a do výpeku přidáme smetanu, necháme přejít varem.
Na talíři maso polijeme omáčkou a podáváme s hranolky nebo rýží a zeleninovou oblohou dle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Biftek alá Kašpárek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web