Autor:

Angreštová buchta

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 400 g
Cukr krupice 250 g
Máslo 150 g
Jedlá soda 1,5 lžička
Vejce 4 ks
Kakao 1 lžíce
Kompotovaný angrešt 0,7 l

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Všechny suroviny smícháme dohromady a těsto nalejeme na vymazaný a vysypaný vyšší plech. Pečeme v předehřáté troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Francouzský jablečný koláč s mandlemi Jak zpracovat bohatou jablečnou úrodu? Články z

Komentáře k receptu: Angreštová buchta

Komentáře

  1. Jarmila Butulová   21.03.2007 | 17:42 | reagovat |

    Znám, s angreštem jsou tyto kompotové buchty nejlepší. Přidávám trochu mletých ořechů na úkor mouky. Mám ale zkušenost, že pokud smíchám všechno dohromady, naliji na plech a upeču, není buchta tzv. lehká. Osvědčilo se mi žloutky umíchat a z bílků udělat sníh.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web