Autor:

Abruzská hruška

Střední
Ingredience
Žervé 200 g
Hrušky 4 ks
Vanilkový cukr 1 ks
Citron 1 ks
Pistácie 50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Hrušky podélně rozřízneme, jádřinec vykrojíme a hrušku zakapeme citronem. Sýr vyšleháme s vanilkovým cukrem a na talíři nastříkáme do hrušek. Vše ozdobíme sekanými oříšky a podáváme se šumivým vínem a piškotem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1

Komentáře k receptu: Abruzská hruška

Komentáře

  1. Petra_z_Pardubic   27.06.2011 | 19:35 | reagovat |

    Vypadá to dobře, ale chutná to báječně :-)

  2. Anonym   24.11.2007 | 18:48 | reagovat |

    come

  3. Jenky.Kaulitz   02.11.2007 | 17:31 | reagovat |

    Vypadá to dobře,určitě vyzkouším...

  4. MELILCHAR LUKAS   14.11.2005 | 13:25 | reagovat |

    JAQK TO CHUTNÁ

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web