Autor:

Abruzská hruška

Střední
Ingredience
Žervé 200 g
Hrušky 4 ks
Vanilkový cukr 1 ks
Citron 1 ks
Pistácie 50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Hrušky podélně rozřízneme, jádřinec vykrojíme a hrušku zakapeme citronem. Sýr vyšleháme s vanilkovým cukrem a na talíři nastříkáme do hrušek. Vše ozdobíme sekanými oříšky a podáváme se šumivým vínem a piškotem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1

Komentáře k receptu: Abruzská hruška

Komentáře

  1. Petra_z_Pardubic   27.06.2011 | 19:35 | reagovat |

    Vypadá to dobře, ale chutná to báječně :-)

  2. Anonym   24.11.2007 | 18:48 | reagovat |

    come

  3. Jenky.Kaulitz   02.11.2007 | 17:31 | reagovat |

    Vypadá to dobře,určitě vyzkouším...

  4. MELILCHAR LUKAS   14.11.2005 | 13:25 | reagovat |

    JAQK TO CHUTNÁ

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web