Abruzská hruška

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g žervé
    • 4
      ks hrušky
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      ks citron
    • 50
      g pistácie

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hrušky podélně rozřízneme, jádřinec vykrojíme a hrušku zakapeme citronem. Sýr vyšleháme s vanilkovým cukrem a na talíři nastříkáme do hrušek. Vše ozdobíme sekanými oříšky a podáváme se šumivým vínem a piškotem.
Zařazení: Chuťovky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Petra_z_Pardubic
    Petra_z_Pardubic |

    27. 6. 2011 19:35

    Vypadá to dobře, ale chutná to báječně :-)

  • uocqzvai pxohzis uocqzvai pxohzis
    uocqzvai pxohzis uocqzvai pxohzis |

    12. 4. 2008 07:36

    pzdfotgmy ogqey znpcuhflm iofhd lonp ylhwi vgfu

  • Anonym
    Anonym |

    24. 11. 2007 18:48

    come

  • Jenky.Kaulitz
    Jenky.Kaulitz |

    2. 11. 2007 17:31

    Vypadá to dobře,určitě vyzkouším...

  • MELILCHAR LUKAS
    MELILCHAR LUKAS |

    14. 11. 2005 13:25

    JAQK TO CHUTNÁ