Vejce při vaření neprasknou Popraskané vejce a půlka bílku vyteklá ve vodě. Znáte to? Máme pár jednoduchých tipů, jak se… Celý článek
Co s vybouleným dortem Možná už se vám to také stalo. Připravujete doma dort na oslavu, jenže když z trouby upečený… Celý článek
Křehounký závin Také tak milujete štrůdly a záviny? Jejich příprava není složitá, určitě už to máte nacvičené.… Celý článek
Jak na výborné ražniči? Pokrm původem z Balkánu u nás rychle zdomácněl. Maso napíchané na špejli nebo kovové jehle,… Celý článek
Mytí šalotky Propadli jste chuti lahodné šalotky? Pak se vám určitě bude hodit pár praktických informací o… Celý článek
Jak využít celý citron Ždímáte si citron jen do čaje nebo citronády? Pak vás možná překvapí, že šťáva z něj dokáže… Celý článek
Ohřívání uzenin I když každodenní konzumace uzenin není příliš zdravá, kvalitní párek, špekáček nebo klobásku,… Celý článek
Jak smažit koblihy a vdolky Máte rádi koblihy, šišky obalené ve skořicovém cukru, vdolečky a další sladké smažené dobroty… Celý článek
Příliš slané uzené maso Koupili jste si uzené a zdá se vám kvůli slanosti nepoživatelné? Vyhazovat ho nemusíte, vsaďte… Celý článek
Jak na pár kapek z citronu Neradi plýtváte potravinami? Pak se vám může hodit tenhle jednoduchý ale praktický tip. Díky… Celý článek