Rajčata s paprikami jako polotovar

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rajčata nakrájíme na čtvrtky, vyčistěné lusky paprik nakrájíme na kroužky. Vše namačkáme do sklenic a již nic nepřidáváme. Sterilujeme dle velikosti sklenic 20-30 minut při 90 °C. Můžeme si také takto připravenou zeleninu nechat přes noc v lednici, kde pustí šťávu a zavařovat až druhý den.
2
Tento polotovar používáme všude, kde jsou potřeba rajčata a papriky. Zelenina je jako čerstvá a teprve při použití se ochutí solí a kořením dle potřeby.
Použité ingredience v tomto receptu: Rajčata Zelená paprika

Komentáře k receptu

  • jitka
    jitka |

    27. 10. 2004 10:03

    Takto dělám i strouhaná oloupaná jablka a ihned steriluji .V zimě na štrůdl nebo koláč je to vynikající.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: