Provensálské mušle ve smetanové omáčce

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mušle bez skořápek nebo mořský koktejl uvařte podle návodu. Osmažte cibulku, přidejte žampiony, když jsou měkké, přilejte trochu vývaru z mušlí a smetanu. Omáčku mírně zahustěte moukou a duchuťte octem, cukrem a solí jako nepříliš kyselou kulajdu.
2
Před koncem přidejte vařené mušle a prohřejte. Jako příloha se hodí pečené listové těsto nebo jednoduše bageta. Je to rychlé a svěží jídlo, překvapivě i velmi jednoduché.
3
Ve Francii jsme toto dostali naservírované ve vyšší misce, vršek byl pokrytý listovým těstem jako čepice.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Mušle Ocet Smetana na vaření Žampiony

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: