Kuřecí polévka s pórkem s čínským nádechem

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Di

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z kuřecího masa s kostmi a horších částí pórku uvaříme silnější vývar (solíme pouze vegetou). Přecedíme ho a pokud je příliš mastný (v případě, že v na mase bylo více kůží), můžeme ho nechat vychladnout a odstranit část tuku.
2
Poté ho znovu ohřejeme, dochutíme vegetou a větším množstvím zázvoru - polévka může mít až jemně pálivou chuť.
3
Nakonec vhodíme do vroucí polévky nakrájené světlezelené a bílé části pórku. Podle chuti ho buď uvaříme do měkka, nebo jenom necháme chvíli táhnout, aby zůstal křupavý.
4
Polévka je skvělý základ pro sváteční jídlo, kde bude následovat vydatnější druhý chod. K polévce můžeme přidat jako vložku smažený hrášek (těstový ne zeleninu).
Použité ingredience v tomto receptu: Kuřecí trupy Pórek Vegeta Zázvor - mletý

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: