Františky II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: evavisova

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Těsto:
    • 150
      g hladká mouka
    • 160
      g máslo
    • 80
      g ořechy
    • 80
      g cukr
    • 4
      lžíce kakao
    • 1
      ks vejce
  • Krém:
    • čokoládový pudink
    • 0,3
      l mléko
    • 200
      g moučkový cukr
    • máslo
    • čokoládová poleva
    • vlašské ořechy půlky na ozdobu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vypracujeme těsto, necháme chvíli v chladu odpočnout. Pak vyválíme placku, vykrájíme kolečka, která po upečení a vychladnutí slepíme čokoládovým krémem a polijeme čokoládou. Zdobíme půlkami ořechů.

Komentáře k receptu

  • Eva Víšová
    Eva Víšová |

    21. 12. 2007 09:22

    tak 2 dny

  • Jana Sobolová
    Jana Sobolová |

    19. 12. 2007 19:27

    A kolko dní pred vianocami sa môžu plniť?

  • Eva Víšová
    Eva Víšová |

    2. 12. 2007 06:02

    většinou je peču z 1,5 dávky a krém vyjde akorát. Záleží na tom, kolik ho dáte.

  • Eva Mlýnská
    Eva Mlýnská |

    1. 12. 2007 17:34

    Ten krém je na kolik dávek těsta?