• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Jen tak
  • Dobré ráno

Dobré ráno

• J.Tereza | 16. 6. 2009 09:52

{{{recepty73 napsal: :'( ....a kdo si pak bude povídat se mnou,když budete všichni na chatu :'( ...že bych se to taky naučil... :-S Přeji hezké ráno všem :-)) !Jiří}}} My všetky sa s tebou budeme rozprávať a budeš sa čudovať, o čom všetkom :-D

• Simča S. | 16. 6. 2009 09:41

Jesně Jiří, zajdi tam za námi. Je tam sice babinec, ale sranda....

• Severová Miroslava | 16. 6. 2009 09:37

{{{recepty73 napsal: :'( ....a kdo si pak bude povídat se mnou,když budete všichni na chatu :'( ...že bych se to taky naučil... :-S Přeji hezké ráno všem :-)) !Jiří}}}Určitě se to naučte ;-) ;-) a nebojte se, tady určitě taky pokecáme

• recepty73 | 16. 6. 2009 06:58

:'( ....a kdo si pak bude povídat se mnou,když budete všichni na chatu :'( ...že bych se to taky naučil... :-S Přeji hezké ráno všem :-)) !Jiří

• Pája S | 13. 6. 2009 00:04

{{{Severová Miroslava napsal: Teda já se tak, strašně těším Akorát si budeme muset asi s mým mužským udělat pořadník , protože on je taky pěkně natěšenej na internet :-)) :-)) To bych si nikdy nemyslela, on spíše praktik , furt je v dílně, něco vyrábí a venku na zahradě a najednou ho chytl počítač. :-)) :-))}}} No tak to bude u vás veselo.Pak jedině ,jak píšeš ,pořadník nebo našetřit na druhý,ale to bych si přála vidět.Oba na intu a králíci bez sena.Je to návykové bacha. :-P Chat je podobnej ICQ nebo QIPu.Stejný princip. Jen si zažádej o heslo správce meilem.Oni ti ho pošlou a nebo se můžeš přihlásit bez .Nick - přihlašovací jméno a bez hesla a jseš tam taky.Až se přihlásíš,ptej se.Ti to vysvětlíme.Žádný učený z nebe nespadl.Těšíme se. :-D

• Severová Miroslava | 12. 6. 2009 13:56

Teda já se tak, strašně těším Akorát si budeme muset asi s mým mužským udělat pořadník , protože on je taky pěkně natěšenej na internet :-)) :-)) To bych si nikdy nemyslela, on spíše praktik , furt je v dílně, něco vyrábí a venku na zahradě a najednou ho chytl počítač. :-)) :-))

• Apina Hrbek | 12. 6. 2009 13:35

Mirko, na chat se objevi co kdo napsal okamzite a ty muzes okamzite zasilat odpoved a to hned nekolika lidem najednou. Vse se objevuje na obrazovce. Je to skoro jako rozhovor. Chat znamena pokec, rozhovor a to je to, co clovek dela, sice ne mluvenou fornou ale pisemne. Zatim ahoj a budeme se tesit :-P

• Simča S. | 12. 6. 2009 13:18

Jo, to probíhá přesně takto, jenže v "reálném čase", tedy musíme být u počítače a hned si odpovídáme. A pokud zplodíme nějaké vlky-plky (tedy blbosti), tak to nevadí, protože to po odpojení se to všechno ZMIZÍ!!!!! A můžou se tam přidávat smajlíky a můžeš si "šeptat" jen s jedním z přítomných - pokud by jsi potřebovala... jen se neboj, my tě VŠE naučíme!!!!! :-)) Simča

• Severová Miroslava | 12. 6. 2009 12:32

{{{Pája S napsal: No Miru,to je bezva.Uvidíš,že ten náš chatovací babinec je fajn.Občas přispěje i nějakej odvážnej mužskej. :-)) :-)) :-)) Já jsem si tím taky prošla,když jsem řešila internet,počítač a vše kolem.Uvidíš,že to zvládneš,jde jen o poprvý a pořádně to osahat.Holt pořád se člověk učí viď. :-D}}}Internet bude přes pevnou linku, už máme obj. instalační balíček, tak se uvidí. Toho 12.9. s tím na tuty počítám, včera když jsme byly (4 kamarádky ) v Praze, tak mě učily jak najít správnou trasu v metru, to byla "prdča", ale za chvíli to šlo a dokonce jsem je 2x zachránila, když chtěly nastoupit na druhou stranu.Tak snad se tam nějak dostanu :-! :-! A to chatování to probíhá nějak takhle - jako když si píšeme ;-) ;-)

• Pája S | 10. 6. 2009 20:07

No Miru,to je bezva.Uvidíš,že ten náš chatovací babinec je fajn.Občas přispěje i nějakej odvážnej mužskej. :-)) :-)) :-)) Já jsem si tím taky prošla,když jsem řešila internet,počítač a vše kolem.Uvidíš,že to zvládneš,jde jen o poprvý a pořádně to osahat.Holt pořád se člověk učí viď. :-D

• Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • ...
  • 17
  • Další stránka

Doporučujeme

90 minut
Vepřové maso na mrkvi

Vepřové maso na mrkvi

45 minut
Cottage quiche s červenou cibulí

Cottage quiche s červenou cibulí

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

Poslední sledované recepty

75
Bramborová bašta - zapečená :-)
Bramborová bašta -…
51
Pečený jehněčí hřebínek na pivu
Pečený jehněčí hřebínek…
38
Vepřové maso na mrkvi
Vepřové maso na mrkvi
37
Kuře na plechovce s pivem
Kuře na plechovce s pivem
37
Kynutý koláč s lesním ovocem
Kynutý koláč s lesním…

Zajímavé články

Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Jak si uklidit ledničku podle Marie Kondo: Zkuste geniální systém, který vám ušetří peníze i stres při vaření
Jak si uklidit ledničku podle Marie Kondo: Zkuste…
Jak správně skladovat pečivo: 5 triků, díky kterým vám chleba a rohlíky vydrží křupavé
Jak správně skladovat pečivo: 5 triků, díky…
Podzimní polévky 13x jinak: Dýňová, čočková i kulajda
Podzimní polévky 13x jinak: Dýňová, čočková i…
AHA.cz Háma nekompromisně o Kostkové: JE BLBÁ!

Háma nekompromisně o Kostkové: JE BLBÁ!

Mimibazar Jak se definitivně zbavit octomilek

Jak se definitivně zbavit octomilek

Dáma.cz Dnes nastala podzimní rovnodennost: Čím je tento přelomový den tak výjimečný?

Dnes nastala podzimní rovnodennost: Čím je tento přelomový den tak výjimečný?

Blesk pro ženy Jsou vaše dveře pro zloděje překážkou, nebo snadným cílem?

Jsou vaše dveře pro zloděje překážkou, nebo snadným cílem?

Ženy.cz Inzerát na manžela: Dřív jsem chtěla krále popularity, dnes už ne

Inzerát na manžela: Dřív jsem chtěla krále popularity, dnes už ne

Blesk.cz David Kraus smutně o pětileté dceři: Zdědila po mně vývojovou poruchu

David Kraus smutně o pětileté dceři: Zdědila po mně vývojovou poruchu

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Na oslavu 3. narozenin jejího syna nikdo z pozvaných nepřišel. Pak se objevili nečekaní hosté

Na oslavu 3. narozenin jejího syna nikdo z pozvaných nepřišel. Pak se objevili nečekaní hosté

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na říjen: Koho čeká romantika i vášeň a koho naopak konec vztahu?

Velký horoskop lásky na říjen: Koho čeká romantika i vášeň a koho naopak konec vztahu?

Abecedazahrady Trénujete se psem aport? Veterináři varují před skrytým nebezpečím, které může skončit operací

Trénujete se psem aport? Veterináři varují před skrytým nebezpečím, které může skončit operací

• Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Jen tak
  • Dobré ráno

• © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points of Contact
  • Povinně zveřejňované informace