{{{recepty73 napsal:
:'( ....a kdo si pak bude povídat se mnou,když budete všichni na chatu :'(
...že bych se to taky naučil... :-S
Přeji hezké ráno všem :-)) !Jiří}}}
My všetky sa s tebou budeme rozprávať a budeš sa čudovať, o čom všetkom :-D
Simča S.
|16. 6. 2009 09:41
Jesně Jiří, zajdi tam za námi. Je tam sice babinec, ale sranda....
Severová Miroslava
|16. 6. 2009 09:37
{{{recepty73 napsal:
Přeji hezké ráno všem :-)) !Jiří}}}Určitě se to naučte ;-) ;-) a nebojte se, tady určitě taky pokecáme
recepty73
|16. 6. 2009 06:58
Přeji hezké ráno všem :-)) !Jiří
Pája S
|13. 6. 2009 00:04
{{{Severová Miroslava napsal:
Teda já se tak, strašně těším Akorát si budeme muset asi s mým mužským udělat pořadník , protože on je taky pěkně natěšenej na internet :-)) :-)) To bych si nikdy nemyslela, on spíše praktik , furt je v dílně, něco vyrábí a venku na zahradě a najednou ho chytl počítač. :-)) :-))}}}
No tak to bude u vás veselo.Pak jedině ,jak píšeš ,pořadník nebo našetřit na druhý,ale to bych si přála vidět.Oba na intu a králíci bez sena.Je to návykové bacha. :-P
Chat je podobnej ICQ nebo QIPu.Stejný princip.
Jen si zažádej o heslo správce meilem.Oni ti ho pošlou a nebo se můžeš přihlásit bez .Nick - přihlašovací jméno a bez hesla a jseš tam taky.Až se přihlásíš,ptej se.Ti to vysvětlíme.Žádný učený z nebe nespadl.Těšíme se. :-D
Severová Miroslava
|12. 6. 2009 13:56
Teda já se tak, strašně těším Akorát si budeme muset asi s mým mužským udělat pořadník , protože on je taky pěkně natěšenej na internet :-)) :-)) To bych si nikdy nemyslela, on spíše praktik , furt je v dílně, něco vyrábí a venku na zahradě a najednou ho chytl počítač. :-)) :-))
Apina Hrbek
|12. 6. 2009 13:35
Mirko, na chat se objevi co kdo napsal okamzite a ty muzes okamzite zasilat odpoved a to hned nekolika lidem najednou. Vse se objevuje na obrazovce. Je to skoro jako rozhovor. Chat znamena pokec, rozhovor a to je to, co clovek dela, sice ne mluvenou fornou ale pisemne. Zatim ahoj a budeme se tesit :-P
Simča S.
|12. 6. 2009 13:18
Jo, to probíhá přesně takto, jenže v "reálném čase", tedy musíme být u počítače a hned si odpovídáme. A pokud zplodíme nějaké vlky-plky (tedy blbosti), tak to nevadí, protože to po odpojení se to všechno ZMIZÍ!!!!! A můžou se tam přidávat smajlíky a můžeš si "šeptat" jen s jedním z přítomných - pokud by jsi potřebovala... jen se neboj, my tě VŠE naučíme!!!!! :-))
Simča
Severová Miroslava
|12. 6. 2009 12:32
{{{Pája S napsal:
No Miru,to je bezva.Uvidíš,že ten náš chatovací babinec je fajn.Občas přispěje i nějakej odvážnej mužskej. :-)) :-)) :-))
Já jsem si tím taky prošla,když jsem řešila internet,počítač a vše kolem.Uvidíš,že to zvládneš,jde jen o poprvý a pořádně to osahat.Holt pořád se člověk učí viď. :-D}}}Internet bude přes pevnou linku, už máme obj. instalační balíček, tak se uvidí. Toho 12.9. s tím na tuty počítám, včera když jsme byly (4 kamarádky ) v Praze, tak mě učily jak najít správnou trasu v metru, to byla "prdča", ale za chvíli to šlo a dokonce jsem je 2x zachránila, když chtěly nastoupit na druhou stranu.Tak snad se tam nějak dostanu :-! :-! A to chatování to probíhá nějak takhle - jako když si píšeme ;-) ;-)
Pája S
|10. 6. 2009 20:07
No Miru,to je bezva.Uvidíš,že ten náš chatovací babinec je fajn.Občas přispěje i nějakej odvážnej mužskej. :-)) :-)) :-))
Já jsem si tím taky prošla,když jsem řešila internet,počítač a vše kolem.Uvidíš,že to zvládneš,jde jen o poprvý a pořádně to osahat.Holt pořád se člověk učí viď. :-D