A je to tady Včera nám zapojili internet :-)) :-)) Ještě se ni ale nepodařilo založit meil. schránku. Jsem z toho na bednu :-( :-( musím si nechat poradit. A můj muž Ten půl hodiny koukal na jednu motorku, prý jaká je to krása, :-)) :-)) až se mu to vyplo a bylo pak to tak zavařil, protože nenechal dojet to co si zvolil a klikal dále na další požadavky. :-S :-S Počítač se ani nehnul, musela jsem restartovat.Z "ordinace" jsem neměla nic, protože se stále na něco ptal. V tu ránu bylo 22 hod :-! :-! a ráno ve 4,45 hod vstáváme :-! :-! No hrůza Dnes na to asi nepůjdu, protože si mě vyžádali večer na brigádu do skladu :-)) :-)) :-))
iNDYCZ
|17. 6. 2009 12:19
{{{stafl napsal:
Mně ale také nechodí upozornění ,nebýt Apinina příspěvku, tak bych si na to ani nevzpomněla :-D a filtr mi to nežere ;-) :-D ...}}}
Upozorneni e-mailem mi chodi bez problemu. Upozorneni chodi pouze na prispevek, ktery jste napsali a ponechali zaskrtnute "Upozornit mne, prijde-li odpoved", u ostatnich prispevku je nutne dole kliknout na odkaz "Sledovat odpovědi na toto téma"
A pokud vam i presto e-mail neprijde, vezte, ze to bude prisne nastavenymi pravidly pro kontrolu spamu na vasem e-mail serveru nebo e-mail klientovi
stafl
|16. 6. 2009 17:46
Mně ale také nechodí upozornění ,nebýt Apinina příspěvku, tak bych si na to ani nevzpomněla :-D a filtr mi to nežere ;-) :-D ...
Apina Hrbek
|16. 6. 2009 17:45
Jeste jsem zapomela ric, ze tento problem mam zhruba posledni tri tydny, pred tim dostavala upozorneni.
Apina Hrbek
|16. 6. 2009 17:28
Ladia, myslim, ze mi to filtr nezere. Ted mam dojem, ze to je opravene, upozorneni na Tvoji odpoved mi prisla. Tak doufam, ze to bude uz dobre fungovat.
Ladia
|16. 6. 2009 16:48
{{{Apina Hrbek napsal:
{{{Lucie Trpkošová napsal:
{{{Apina Hrbek napsal:
Ackoliv mam “zaskrtnuto” “Upozornit me, prijde-li odpoved” nic mi nechodi! A ho hned z nekolika mist na tomto foru. :-X :-X
Nemela bych si asi stezovat, tim, ze hledam na Foru co je noveho, oddaluji cestu do garaze a praci se stetcem (bohuzel me to stejne nemine.) :-( :-( :-( No ale ted seriozne, ma nekdo predstavu proc se mi toto deje?
No a co se naseho Chat tyka, je tam legrace a semeleme vsechno mozne. Cim vic nas bude, tim lepe.}}}
Dobrý den, zkusím to zjistit u programátora. Dám Vám pak hned vědět, až na to přijdeme...}}}
Dekuji moc, byla bych rada kdyby se to vyresilo. Ted jsem sem nakoukla a nasla jsem vasi odpoved. Budu doufat, ze na to prijdete, upozorneni na vasi odpoved mi neprisla, takze to zatim jeste nefunguje.
Preji hezky den :-P}}}
Mě teda chodí odpověď na všechno, co jsem si zadala. Jestli to Apině "nežere" spam filtr... :-\
Apina Hrbek
|16. 6. 2009 16:08
{{{Lucie Trpkošová napsal:
{{{Apina Hrbek napsal:
Ackoliv mam “zaskrtnuto” “Upozornit me, prijde-li odpoved” nic mi nechodi! A ho hned z nekolika mist na tomto foru. :-X :-X
Nemela bych si asi stezovat, tim, ze hledam na Foru co je noveho, oddaluji cestu do garaze a praci se stetcem (bohuzel me to stejne nemine.) :-( :-( :-( No ale ted seriozne, ma nekdo predstavu proc se mi toto deje?
No a co se naseho Chat tyka, je tam legrace a semeleme vsechno mozne. Cim vic nas bude, tim lepe.}}}
Dobrý den, zkusím to zjistit u programátora. Dám Vám pak hned vědět, až na to přijdeme...}}}
Dekuji moc, byla bych rada kdyby se to vyresilo. Ted jsem sem nakoukla a nasla jsem vasi odpoved. Budu doufat, ze na to prijdete, upozorneni na vasi odpoved mi neprisla, takze to zatim jeste nefunguje.
Preji hezky den :-P
Lucie Trpkošová
|16. 6. 2009 15:24
{{{Apina Hrbek napsal:
Dobrý den, zkusím to zjistit u programátora. Dám Vám pak hned vědět, až na to přijdeme...
Apina Hrbek
|16. 6. 2009 14:58
No a co se naseho Chat tyka, je tam legrace a semeleme vsechno mozne. Cim vic nas bude, tim lepe.
stafl
|16. 6. 2009 10:55
A konečně bude i oživení ve stylu "mužského" pohledu na věc :-P :-P a určitě není nic těžkého se tam dostat - mrkni - samo ti napovídá, co máš dělat ;-) ;-)