{{{Apina Hrbek napsal:
{{{recepty73 napsal:
Tak mi to hlásí stále to samé.Nevím jak jinak tam juknout :'( Jiří}}}
Jiri,
pokud se nezaregistrujete, napiste si do jmena treba "J" a kliknete prihlasit a jste tam. V podstate muzete pouzit jakekoliv jmeno. Uvidite, ze to pracuje a dostanete se tam. Az budete odchazet, nezapomente se odhlasit. Hodne stesti. :-))}}}
Jo,jo.Už jsem na to přišel :-)) .Přihlásil jsem se jako Simča :-)) :-)) :-)) .A dokonce jsem i chatoval chvilku s Jarkou To jsem ale dobrej,cóóó Jiří
Jo a pro jistotu jsem se už i odhlásil.
Apina Hrbek
|19. 6. 2009 12:30
{{{recepty73 napsal:
Tak mi to hlásí stále to samé.Nevím jak jinak tam juknout :'( Jiří}}}
Jiri,
pokud se nezaregistrujete, napiste si do jmena treba "J" a kliknete prihlasit a jste tam. V podstate muzete pouzit jakekoliv jmeno. Uvidite, ze to pracuje a dostanete se tam. Az budete odchazet, nezapomente se odhlasit. Hodne stesti. :-))
recepty73
|19. 6. 2009 12:17
Tak mi to hlásí stále to samé.Nevím jak jinak tam juknout :'( Jiří
stafl
|19. 6. 2009 09:46
A Jiří jen Simču doplním, prostě si vymyslete jakoukoli přezdívku, kdyxž se nechcete registrovat. Zas ale jako registrovaný jste tam rychleji a pohodlněji ;-)
Simča S.
|19. 6. 2009 09:33
Jiří - ono to tomu systému někdy dost trvá, než člověka odhlásí... Ale jde se tam "juknout" i jako neregistrovaný...
recepty73
|19. 6. 2009 09:06
No,a mně to teď,když jsem se tam chtěl juknout,napsalo:vaše uživatelské jméno je již použité :-X -asi proto,že jsem se tele :'( předtím neodhlásil Nevím,nevím :'( Teď musím letět,ale zkusím se sem mrknout kolem poledního a jedné.Snad se to povede .
To jsem ale talent :-! Jiří
Simča S.
|19. 6. 2009 08:30
Tak jsem tě tam Jiří ráno vyhlížela a ty nikde. Co znamená "vrhnout kostkou" se dohadujeme celou dobu a všichni (ani Indy nevěděl k čemu to má sloužit...). Ve středu i včera bylo na chatu plno, ale až ta k po 8 večer. včera jsme tam byly minimálně do 23 hodin.... Zkuste to dnes.... nebo o víkendu - sobota odpoledne tam asi budu
Ahoj
recepty73
|19. 6. 2009 08:14
Jo,jo.Je to honička,že jo ;-) Já jsem to zkoušel včera na chat asi 3x,ale neměl jsem na nikoho štěstí.A dneska jsem to prošvihnul prozměnu já :'( .Děvčata,měl bych jeden dotaz.Co znamená na chatu:Vrhnout kostkou?Včera jsem na to kliknul a napsalo mi to nějakou volovinu(teda pro mně-jelikož tomu nerozumím),tak si říkám,jestli jsem tam něco nepo...tento :-[ . :-! .Dík.Jiří
Severová Miroslava
|19. 6. 2009 08:06
No s tím časem jsem opravdu na štíru,v PO - STŘ chodím večer na vedlejšák , teď ale vlivem krize, to není pravidelný, ve středu jsem byla po 14 dnech. Z normální práce chodím domů v 16,30hod.,udělat něco k večeři, trochu poklidit a když mě zavolají tak na 18 hod. odcházím z domu a když ne tak zahrada, jsem ráda když si sednu v 19,30 ve zprávám, v ÚT a ČT mám seriály, no a tak pořád dokola. V patek většinou na našich televizích nic není, tak by mohl přijít na řadu počítač. A nebo se někdy také dívám na STV 1 na pořad "Tací jsme byli" uvádí to Kňažko, to je pěkný pořad.Také v PO je na slovenské televizi pořad pro mě a to filmy od D. Steelové, ty miluju. Jsem takový televizní maniak, ale vybírám si. ;-) ;-)
Klára K.
|18. 6. 2009 17:11
Mirka, gratulujem. Vidíš, že sa Ti to podarilo. Ja keď som tam prišla, Ty si práve odchádzala. Možno dnes sa nám podarí stretnúť. Klára