{{{Simča S. napsal:
Mirko - jak nemusí??? Já přece pracovala celou noc, ne??? A pokud na pár hodin usnu (tak ve dvě, ve tři, tak ráno stejně vstávám v 5:30....}}}Jste holt dobré ;-) ;-) Já musím spát alespoň 6 hodin, jinak se mnou pak nic není. ;-) ;-)
Pája S
|25. 6. 2009 22:51
Miru,já dovolenkuju,tak si to můžu dovolit. ;-) Jo v pracovním procesu,když se to někdy zvrtne,tak se hoodně špatně vstává. :-D
Simča S.
|25. 6. 2009 14:39
Mirko - jak nemusí??? Já přece pracovala celou noc, ne??? A pokud na pár hodin usnu (tak ve dvě, ve tři, tak ráno stejně vstávám v 5:30....
stafl
|25. 6. 2009 11:22
To ale není každý den. Je fakt, že pracuju z domova, ale taky už omezuju dobu u počítače (ale jde to špatně, jsem závislák.) ;-) :-D
Severová Miroslava
|25. 6. 2009 11:10
{{{stafl napsal:
Mirko nic moc, jen asi do půl jedný ;-) :-! :-[ :-D :-D :-D ,ještě že manžel spal, opatrě jsem zjišťovala, jestli ví, v kolik jsem vypínala monior, al neví. Musím si ještě zjistit, jakou má můj počítač spotřebu abych měla protiargument, nebo naopak budu raději zticha :-[ :-P :-P}}}No, jo tak to není nic pro mě, když já ráno vstávám, :-( :-( je vidět, že ty ani další přítomné nemusí :-)) :-))
stafl
|25. 6. 2009 09:52
Mirko nic moc, jen asi do půl jedný ;-) :-! :-[ :-D :-D :-D ,ještě že manžel spal, opatrě jsem zjišťovala, jestli ví, v kolik jsem vypínala monior, al neví. Musím si ještě zjistit, jakou má můj počítač spotřebu abych měla protiargument, nebo naopak budu raději zticha :-[ :-P :-P
Severová Miroslava
|25. 6. 2009 07:14
Tak do kolika jste včera vydrželi na chatu Ještě jednou Vám všem zúčastněným děkuji, za spravení nálady. bylo to moc fajn ;-) ;-)
Apina Hrbek
|23. 6. 2009 12:39
A co se takhle jen vyplouzit z postele, udelat si kafe ;-) , o tom cviceni jen premyslet :-D , ale ne moc, aby se clovek moc neunavil. To by se nepocitalo? :-\
recepty73
|23. 6. 2009 07:39
Dobré ráno :-))
Vstávat a cvičit :-))
Kdepak to vázne :-))
...ráno tělo do pohybu dáme,aby se nám rozproudila krev...
...a potom si s chutí zazpíváme...(já potichu,abych nikoho nevyplašil)Jiří.
stafl
|22. 6. 2009 19:56
Jiří, no někdy je tam fakt živo a věř, že jako odreagování po denním zírání do tabulek vítám takovéto špičkování a srandičky v dobrém, aby neublížily ale rozvibrovaly bránici :-)) :-)) , nemusíš stíhat vše, jen stačí se bavit :-) ;-)